Sursa pentru fotografiile cu chinezu

Poate ați observat că, de ceva vreme, folosesc niște fotografii, prin avatare sau când mai ilustrez câte o postare, în care sunt fără ochelari și cu o cămașă de-a dreptul plictisitoare (deși, în apărarea mea, vă zic că e de firmă :D). Căci am zis că e bine să am un set de fotografii cu chinezu destinate acestui scop, adică să mă promovez mai cu talent și la modul unitar :D

Așa că l-am sunat pe Vali Mirea (care tocmai ce și-a lansat siteul), pe care îl știu (ca pe calul breaz, dacă îmi permiteți :D) din colaborarea mea cu Revista Biz. Și îi zic, foarte politicos ”băh, fotopropulsorule, ia fă-te și fă-mi niște poze mai de gigea”. La care el, cu o atitudine de un profesionalism ireproșabil, îmi zice ”dă-te dreaqu de simpatic, pune berea la rece, că vin”. Și a venit.

Io am crezut că îmi bagă vreo 2 blitzuri în freză și gata, am scăpat. Dă-i pace… Omul a venit cu lumini, cu cabluri, cu obiective și tot felul de aparate, de inițial am crezut că vrea să mi le vândă sau ceva de genul :)) Și m-a ținut aproape o oră tot făcându-mi poze, de nu mai vedea nimic după atâta sclipire de blitz :D Dar am ramas cu niște poze foarte frumoase și la care tot revin din când în când :)

Mulțam, Vali :) Și ne vedem la bere ăăăă la sesiunea foto :D

6 comentarii la “Sursa pentru fotografiile cu chinezu

 1. Loredana Răspunde

  faina poza cu chitara. cand ne faci si noua o cantare?:D

  • Cristian China Birta Răspunde

   Draguta, pai sa vii la Acoustic Bloggers, sa ne vezi acolo in toata splendoarea noastra :))

   • Loredana Răspunde

    vin. cand e? eu am vazut c-a fost, nu?

    • Cristian China Birta Răspunde

     Au fost deja 3 editii de Acoustic Bloggers in Bucuresti si una in deplasare la Medias. Si o sa mai fie :)

    • Marius Matache Răspunde

     Draga Loredana,
     Acoustic Bloggers presupune multe…si nu atat de usor de obtinut, cum ar fi timp si sala pentru repetitii, nervi odihniti pentru a invatat noi piese, daca nu e in Bucuresti trebuie TCM si inca multe altele. Pe care momentan eu nu le detin si nici nu pare nimeni interesat sa mi le furnizeze. Dar timpul le rezolva pe toate.

     • Loredana Răspunde

      daca pasiunea primeaza, se vor rezolva toate problemele:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: