Sursa pentru fotografiile cu chinezu

Poate ați observat că, de ceva vreme, folosesc niște fotografii, prin avatare sau când mai ilustrez câte o postare, în care sunt fără ochelari și cu o cămașă de-a dreptul plictisitoare (deși, în apărarea mea, vă zic că e de firmă :D). Căci am zis că e bine să am un set de fotografii cu chinezu destinate acestui scop, adică să mă promovez mai cu talent și la modul unitar :D

Așa că l-am sunat pe Vali Mirea (care tocmai ce și-a lansat siteul), pe care îl știu (ca pe calul breaz, dacă îmi permiteți :D) din colaborarea mea cu Revista Biz. Și îi zic, foarte politicos ”băh, fotopropulsorule, ia fă-te și fă-mi niște poze mai de gigea”. La care el, cu o atitudine de un profesionalism ireproșabil, îmi zice ”dă-te dreaqu de simpatic, pune berea la rece, că vin”. Și a venit.

Io am crezut că îmi bagă vreo 2 blitzuri în freză și gata, am scăpat. Dă-i pace… Omul a venit cu lumini, cu cabluri, cu obiective și tot felul de aparate, de inițial am crezut că vrea să mi le vândă sau ceva de genul :)) Și m-a ținut aproape o oră tot făcându-mi poze, de nu mai vedea nimic după atâta sclipire de blitz :D Dar am ramas cu niște poze foarte frumoase și la care tot revin din când în când :)

Mulțam, Vali :) Și ne vedem la bere ăăăă la sesiunea foto :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Sursa pentru fotografiile cu chinezu”

        1. Draga Loredana,
          Acoustic Bloggers presupune multe…si nu atat de usor de obtinut, cum ar fi timp si sala pentru repetitii, nervi odihniti pentru a invatat noi piese, daca nu e in Bucuresti trebuie TCM si inca multe altele. Pe care momentan eu nu le detin si nici nu pare nimeni interesat sa mi le furnizeze. Dar timpul le rezolva pe toate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)