Ce trafic vine din facebook și ce trafic vine din twitter?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Și ca să nu ziceți că stăm la nivel teoretic, aveți mai jos un print screen din ce îmi zic statisticile de wordpress pentru ziua de ieri pentru secțiunea chinezu (adică fără RCC și fără PolitiChina). Am ales-0 special pentru că arată o egalitate perfectă între twitter și facebook :D

Acum e rândul vostru. De unde vă vine trafic mai mult, din facebook sau din twitter? Folosiți ceva strategii pentru una din cele două rețele sau mergeți, cum ar veni, la plezneală?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Ce trafic vine din facebook și ce trafic vine din twitter?”

  1. La mine tot facebook este pe primul loc la trafic, dintre retelele sociale. Pe twitter este important sa ai o comunitate care sa genereze RT-uri!

    Pe facebook sunt si strategii legate de mesajul transmis, de orele la care sunt postate si se mai tine cont de zile, interesul asupra unor subiecte etc…

  2. Din facebook vin cel mai multe vizualizari, dar pe blog am cele mai multe comentarii…Am crescut si la vizualizari pe blog de la 12, la 150, iar de cand am bagat concursuri ma apropii lejer de 600…Ma bucur mult ca am evoluat in asa scurt timp…Nu prea castig eu cu blogul la blogal initiative, caci datorita tie mi-am facut blogul pentru concursul cu poezia, dar nah poate va rasari soarele si pe strada mea :D

  3. La mine ziua de ieri arată aşa: http://i.imgur.com/dQOpj.png

    Facebook întotdeauna mi-a adus mai mulţi vizitatori. Poate e şi din cauză că am mai mulţi prieteni acolo decât followeri pe Twitter, sau pentru că share-urile, în cazul meu, merg mai bine pe Facebook decât pe Twitter.

    Nu mă axez pe nimic în mod special, că io vreau să le aduc pe amândouă la acelaşi nivel. Sau de nu, să profit de amândouă la fel de mult.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)