RCC la OST Fest – ziua II

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

MYSTERY

Ăăă, niște copilași drăgălași care se ocupă de nu sunt sigur ce. De fapt, stau să mă gândesc la ce naiba au căutat pe scena aia, când pe scena mică se produceau multe trupe cu mult mai valoroase și care ar fi meritat un loc pe scena mare. N-am rămas cu nimic după recitalul lor. Nici nu cred că trebuia.

HOLYHELL

Formația fostului tobar Manowar, Rhino, Holyhell a dat greș de zile mari. Asta mai ales din cauza vocalistei, care nu a fost pe craca ei la vreuna din piesele interpretate. Am înțeles, ulterior, că ar fi avut probleme cu trecerea de la rece la cald și că ultima piesă nici nu ar fi știut că a cântat-o. Asta ar trebui să le spună ceva organizatorilor, dacă este adevărat. În altă ordine de idei, habar nu am ce caută un chitarist de talia lui Joe Stump pe-acolo. E cu mult peste ceea ce face…

TROOPER

Au cântat în limita normalului. Adică nimic deosebit, nimic special, nimic memorabil, nimic să mă facă să spun că trupa asta are vreo valoare. Bine, ea are, că-s destui care nu înțeleg că aia nu este muzică, dar na. Rămâne să sper că nu-i voi mai auzi prea curând.

EUROPE

Rupere. Rupere de la piesele de pe noul album, bluesy, așa cum trebuie să cânte o trupă ca aia în 2012, la alea vechi, unde au început să apară clapele, că doar de ele erau susținute. Cel mai bun recital al serii, fără nici un fel de exagerare, un model despre cum se cântă pentru a rezista într-o piață care nu te iartă. Sper să-i mai văd, un concert Europe nu poate fi ratat.

MANOWAR

Circul de rigoare s-a întors în oraș. Gagici pe scenă. Chitariști minuni prin public, plecând acasă cu scula lui Logan. Discursuri cretine în limba română. Bere dată pe gât. Altfel, Donnie Hamzik nu are ce să caute în spatele tobelor, Joey DeMaio a reușit de data asta să rupă corzile basului, Karl Logan e un chitarist de mâna a treia, iar Eric Adams încă mai duce, deși nu mai are mult și se rezumă la balade. Manowar. Și la final, foc de artificii. A, muzica? Păi, aceeași ca de atâtea ori. Marile succese de public, pentru că dacă apelau la noul album se golea Romexpo.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)