Hai să vă spun câte ceva despre Balcaniada

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Balcaniada este o idee foarte faină. Despre care vă invit să citiți pe blogurile celor care s-au dedat la această ispravă și pe care îi caracterizez un pic, după puținătatea înțelegerii lumii în care ne-am intersectat :D

Doru Panaitescu. Un nebun. Dar unul fain :D Te copleșește cu debitul verbal, te înghesuie în cotloanele ontologice când începe să vorbească despre chestii ornitologice, te prăbușește abrupt în abisul furtunii interioare când vorbește despre speologie, este o plinătate de om, ca să zic așa. Dar, dincolo de orice, Doru este un om în fața căruia îți scoți pălăria când vine vorba despre pasiune și despre cum viața poate fi un șir neîntrerupt de trăiri pasionale :)

Ivo Bobal. Un lovit cu pucul. Dar unul fain :D Te cucerește instant când îl rogi să îți deschidă berea și el face acest lucru galant cu inelul special pe care îl poartă tot timpul la el. Pare un călăreț rătăcitor din alte timpuri când vine cu costumul lui de biker și îți întinde o bere (tu nu i-ai spus să ți-o aducă, dar el știa că necesiți :D). Este unul din cei duși cu pluta și îi doresc să rămână așa forever :)

Zdeto. Un zdeto. Dar unul fain :D Cu care m-am intersectat mult mai puțin decât am făcut-o cu cei doi tovarăși de mai sus, dar de fiecare dată când drumurile vieții ne-au adus pe aceeași autostradă (pfoai, ce construcție făcui acilea :D), ne-am hlizit corespunzător și asta contează enorm pentru mine. Ca să nu mai zic că mi-a căzut uneori sprânceana când am văzut ce poze face :)

Mircea Panaitescu. E fratele lui Doru. Nu m-am întâlnit niciodată cu el. Dar și dacă mi-ar da cu virgulă în cazului lui, cei trei de mai sus compensează și, pe medie, tot iese bine toată faza asta balcanică :))

De ce v-am spus toate acestea despre ei? Pentru că orice inițiativă, indiferent cât de măreață teoretic și spectaculoasă potențial este nu înseamnă nimic fără oamenii care sunt implicați. De aia v-am zis ce v-am zis :)

Momentul sponsorilor, cărora le mulțumesc și eu pentru că s-au implicat în această ispravă faină :)

Proiectul Balcaniada este o initiativa a Fundatiei Friends for FriendsSponsor principalRomtelecom. Partener turistic: Tvtravel.ro (un serviciu oferit de Christian Tour) Partener auto: Porsche Inter Auto. Partener foto-video: F64 Studio

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Hai să vă spun câte ceva despre Balcaniada”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)