Și-a revenit Robert Turcescu, zău așa

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Eu cu Robert Turcescu nu prea am avut multe de împărțit. Eventual prin 1996-1997 când eram amândoi jurnaliști și ne mai intersectam pe la câte ceva eveniment de ăsta politic. Dar apoi fiecare a luat-o pe drumul lui și ne-am văzut de șantier. Nu aș putea spune că îmi plăcea teribil ce făcea el cu emisiunile sale, cu bilele și alea, alea. Dar a reușit să își facă unul din cele mai puternice branduri personale de media, iar pentru asta tot respectul.

L-am cunoscut cu adevărat la Sibiu, când eram la FITS. Ne-am întâlnit seara la o bere pe teresă, unde eram cu mai mulți bloggeri și, din vorbă în vorbă, ne-a spus că o să aibă un concert cu trupa sa Casa Presei a doua seară. I-am promis că mergem să îl vedem și să, firește, îl trollăm :D Și ne-am dus, căci cuvântul dat este cuvânt dat.

Am crezut că Robert are o trupă așa în doru lelii, să mai cânte și el din când în când, la plictiseală. Dar nu, treaba e serioasă, stimabililor. Ocazie cu care vă ”traduc” și ce am zis în titlu :D Căci, din punctul meu de vedere, Turcescu și-a revenit la cele bune și care îl fac muuuult mai simpatic.

Zic și-a revenit pentru că Robert cânta foarte bine în vremurile de după Revoluție. Dar apoi a ”trădat” cauza și s-a dedat la de astea cu presă și politică. Dar uite cum se întoarce roata și feelingul coraconului muzical nu te lasă să îl lași deoparte :))

Acuma să nu înțelegeți că trupa Casa Presei este ceva Whitesnake sau că Turcescu este un mic și locvace Coverdale :)) Ci să înțelegeți că au 2 piese foarte cântabile și că restul repertoriului este de oareșce angajament. Și să mai înțelegeți că salut orice revenire muzicală, căci fără muzică, stimabililor, viața e pustiu :D

PS Pentru cunoscători zic doar atât: Noi bem bere albă/Și mai vrem o halbă :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Și-a revenit Robert Turcescu, zău așa”

  1. Pingback: Refrenul lui Robert Turcescu • Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)