Și-a revenit Robert Turcescu, zău așa

Eu cu Robert Turcescu nu prea am avut multe de împărțit. Eventual prin 1996-1997 când eram amândoi jurnaliști și ne mai intersectam pe la câte ceva eveniment de ăsta politic. Dar apoi fiecare a luat-o pe drumul lui și ne-am văzut de șantier. Nu aș putea spune că îmi plăcea teribil ce făcea el cu emisiunile sale, cu bilele și alea, alea. Dar a reușit să își facă unul din cele mai puternice branduri personale de media, iar pentru asta tot respectul.

L-am cunoscut cu adevărat la Sibiu, când eram la FITS. Ne-am întâlnit seara la o bere pe teresă, unde eram cu mai mulți bloggeri și, din vorbă în vorbă, ne-a spus că o să aibă un concert cu trupa sa Casa Presei a doua seară. I-am promis că mergem să îl vedem și să, firește, îl trollăm :D Și ne-am dus, căci cuvântul dat este cuvânt dat.

Am crezut că Robert are o trupă așa în doru lelii, să mai cânte și el din când în când, la plictiseală. Dar nu, treaba e serioasă, stimabililor. Ocazie cu care vă ”traduc” și ce am zis în titlu :D Căci, din punctul meu de vedere, Turcescu și-a revenit la cele bune și care îl fac muuuult mai simpatic.

Zic și-a revenit pentru că Robert cânta foarte bine în vremurile de după Revoluție. Dar apoi a ”trădat” cauza și s-a dedat la de astea cu presă și politică. Dar uite cum se întoarce roata și feelingul coraconului muzical nu te lasă să îl lași deoparte :))

Acuma să nu înțelegeți că trupa Casa Presei este ceva Whitesnake sau că Turcescu este un mic și locvace Coverdale :)) Ci să înțelegeți că au 2 piese foarte cântabile și că restul repertoriului este de oareșce angajament. Și să mai înțelegeți că salut orice revenire muzicală, căci fără muzică, stimabililor, viața e pustiu :D

PS Pentru cunoscători zic doar atât: Noi bem bere albă/Și mai vrem o halbă :D

Un comentariu la “Și-a revenit Robert Turcescu, zău așa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: