Recomandările mele de astăzi. Politice, firește

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Tudor îi scrie o scrisoare din coracon lui Andrei Chiliman. Mi-ar fi greu să combat ceva din ce zice Tudor, căci și eu locuiesc în Sectorul 1, așa că nu o fac. Dar zic că, per total, mi-ar fi fost greu să votez cu altcineva :)

Remus Cernea a fost agresat de ceva legionar sau ceva de genul. Faptul că băiatul ăla este din nu știu ce legiune nu înseamnă nimic. Este doar un cetățean care a agresat un alt cetățean. Iar organele, sesizate, trebuie să își facă datoria (sună oribil ca formulare, dar cum aș putea să o zic altfel?). Altfel spus, care era diferența dacă cel care l-a agresat pe Remus ar fi fost un apicultor distins cu ceva medalie de către Băsescu? Nici una, desigur. Căci legea este aceeași pentru toți (mă iertați, din nou, pentru un astfel de clișeu îngrozitor de plictisitor…). Și vă rog să nu mă luați cu pericolul reprezentat de Noua Dreaptă și nu știu ce că nu reușesc să înțeleg chestiunile astea. Și v-aș dat lejer o listă de vreo 34 de alte pericole mult mai mari decât cei care îți tatuează nuș ce cruci pe biceps.

Un studiu interesant despre rezultatele alegerilor locale. Nu am ce să comentez pe marginea lui, așa că vă invit să îl citiți.

Plecând de la știrea care ne spune că Nicușor Dan a fost votat inclusiv în Iași, vă recomand apoi să citiți o excelentă analiză a ceea ce a reprezentat candidatura lui Nicușor. Vă recomand în special concluziile autorului.

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)