Ce va face Victor Ponta acuzat de plagiat?

Se dă știrea în care premierul Victor Ponta este acuzat de plagiat.

Se cere să se spună:
– ce comisie va înființa premierul pentru a se analiza aceste acuzații și sub patronajul cărui organism va funcționa această comisie?
– care sunt șansele ca premierul să își dea demisia dacă acuzațiile sunt dovedite?
– cine a furnizat informația celor de la nature.com și care este legătura dintre această sursă și cercul apropiat al lui Ponta?
–  ce legătură există între insolvența Hidroelectrica și acuzațiile de plagiat la adresa premierului?

13 comentarii la “Ce va face Victor Ponta acuzat de plagiat?

 1. tudor CeMerita Răspunde

  muult prea profund pentru umila mea gandire :))

  • Cristian China Birta Răspunde

   Poti sa zici ca e prea profund sau poti sa zici doar ca am vrut sa ma dau interesant. Sau nu :))

 2. Florin Grozea Răspunde

  E un articol test pentru această secțiune?

  • Cristian China Birta Răspunde

   Poti sa zici si asa :) Doar ca fiecare lucru pe care l-am zis acolo e cel putin o banuiala, cel mult o informatie pe surse, dar inca neconfirmata…

 3. Semanticus Răspunde

  Si Academia Romana doar ce isi revenise din stres. :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Ah, ce vremuri neacademice traiesc si academicienii nostri… :))

   • Semanticus Răspunde

    Cred ca este vendeta politica, cei din energie sunt mai subtili, cred. :)

    • Cristian China Birta Răspunde

     Maestre, ca sa raspun cu o parafraza (caci suntem ntelectuali, ce dracu): vremea subtilitatilor a trecut, a venit vremea subtitilitatilor mai putin subtile :))

 4. irlandezuzu Răspunde

  Eu nu înțeleg domle’ de când trebuie să avem politicieni „culți” și cu doctorate? Ce mai contează un plagiat? Pe unii nu i-a întrebat nimeni ce „facutăți” mintale sau nemintale au…

 5. Dan Răspunde

  Indiferent de raspunsuri, avem un prim-ministru acuzat de plagiat de o revista cu prestigiu. Prin urmare, Romania pierde la capitolul imagine enorm. Nu cred ca Ponta isi va da demisia, pentru ca, cum am citit pe twitter, nu exista inca un model de demisie in limba romana. Sunt curios cat de gros e obrazul lui Ponta si astept cu nerabdare sa-l vad la Bruxelles reprezentand Romania. Stiu ca sustii stanga si vrei un partid de stanga la putere, dar cu astfel de lideri mi-e teama ca viitorul e cam sumbru.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Mi-e foarte greu sa gasesc ceva contra-argumente la ce ai zis tu, in varianta in care as incerca sa le gasesc, ceea ce nu e cazul :)

 6. Daniel A. Răspunde

  Habar nu aveam că Hidroelectrica e în insolvență. Cât despre scandalul de plagiat, sau mai general despre demnitarii care nu dau niciodată socoteală am scris și eu, dacă e permis linkul http://egoistic.ro/2012/06/cata-responsabilitate/

 7. Adi Răspunde

  Demisia lui Ponta nu va spala nimic, din contra va murdari. Cine ar trebui sa-i ia locul? O persoana care nu-l supara cu nimic pe Basescu. Bine, toata lumea spune ca dau vina pe o singura persoana. Nu, asta este, orice faci in prezent are consecinte in viitor. A promis un autor de pe blogul meu ca vine cu un articol despre plagiat, inca nu a venit cu ciorna. Daca oameni de langa mine isi amana promisiunile si Ponta va face la fel. A mentionat Ponta cand isi da demisia? Altcineva promitea ca in 5 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: