Ce va face Victor Ponta acuzat de plagiat?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Se dă știrea în care premierul Victor Ponta este acuzat de plagiat.

Se cere să se spună:
– ce comisie va înființa premierul pentru a se analiza aceste acuzații și sub patronajul cărui organism va funcționa această comisie?
– care sunt șansele ca premierul să își dea demisia dacă acuzațiile sunt dovedite?
– cine a furnizat informația celor de la nature.com și care este legătura dintre această sursă și cercul apropiat al lui Ponta?
–  ce legătură există între insolvența Hidroelectrica și acuzațiile de plagiat la adresa premierului?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Ce va face Victor Ponta acuzat de plagiat?”

  1. Eu nu înțeleg domle’ de când trebuie să avem politicieni „culți” și cu doctorate? Ce mai contează un plagiat? Pe unii nu i-a întrebat nimeni ce „facutăți” mintale sau nemintale au…

  2. Indiferent de raspunsuri, avem un prim-ministru acuzat de plagiat de o revista cu prestigiu. Prin urmare, Romania pierde la capitolul imagine enorm. Nu cred ca Ponta isi va da demisia, pentru ca, cum am citit pe twitter, nu exista inca un model de demisie in limba romana. Sunt curios cat de gros e obrazul lui Ponta si astept cu nerabdare sa-l vad la Bruxelles reprezentand Romania. Stiu ca sustii stanga si vrei un partid de stanga la putere, dar cu astfel de lideri mi-e teama ca viitorul e cam sumbru.

  3. Demisia lui Ponta nu va spala nimic, din contra va murdari. Cine ar trebui sa-i ia locul? O persoana care nu-l supara cu nimic pe Basescu. Bine, toata lumea spune ca dau vina pe o singura persoana. Nu, asta este, orice faci in prezent are consecinte in viitor. A promis un autor de pe blogul meu ca vine cu un articol despre plagiat, inca nu a venit cu ciorna. Daca oameni de langa mine isi amana promisiunile si Ponta va face la fel. A mentionat Ponta cand isi da demisia? Altcineva promitea ca in 5 minute.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)