Bine ați venit în PolitiChina :)

Dragilor,

Sunteți în PolitiChina, secțiunea – hai să îi zicem așa – politică de pe chinezu.eu. Îmi propun ca aici să scriu despre politică, politicieni, administrație și tot ce mai ține de zona asta. Căci am zis că dacă tot mă interesează aceste aspecte și oricum mă informez legat de ele, de ce să nu scriu pe blog și, mai ales, de ce să nu discutăm pe temele astea? Căci sunt mare avocat al zicerii mai multe minți gândesc mai frumos decât una singură :)

Voi încerca să fiu cât mai puțin încrâncenat cu putință. Deși, știu, e greu să nu scrii încrâncenat despre politică. Dar voi face asta pentru că eu cred că ne ajută pe toți să încercăm să fim mai raționali și să încercăm să strigăm mai încet, măcar pentru a putea să îl auzim mai bine pe cel cu care (încercăm să) discutăm. Căci dialogul ar trebui să însemne din ce în ce mai mult schimbul de idei, părerei, chiar de contre, nu schimbul de înjurături și diverse împroșcări.

Aș aprecia foarte mult dacă ați veni cu idei și propuneri legate de modul în care aș putea îmbunătăți cum arată în acest moment PolitiChina. Și să îmi spuneți cam ce subiecte v-ar interesa. Adică, spus pe scurt, cam cum să pun problema acilea, în zona politică a blogului.

Vă recomand să vă abonați la ce scriu eu aici ori prin mail, ori prin RSS. Găsiți ambele variante în partea dreaptă sus. Căci, mă gândesc, e mai ușor așa, să fiți informați direct despre ce zic eu aici :)

Am pus și ”Agenda mea” în sidebar, pentru că nu aș vrea să ajung pe undeva și voi să aflați abia după ce am plecau (cum se întâmplă de multe ori…) și să ratăm, astfel, o întâlnire, care ar putea fi (dacă îmi permiteți) reciproc avantajoasă :D

Celelalte secțiuni ale blogului sunt ”chinezu” clasic (ca să îi zic așa :D), unde scriu despre blogging, social media și, în general, despre mine :D și Republica Culturală Chineză (RCC), unde eu sunt președinte foaaaarte cultural și unde am niște tovarăși de mare comitet alături de mine :)

4 comentarii la “Bine ați venit în PolitiChina :)

  1. serghei Răspunde

    Vezi ca in daneza „politi” = politie.
    Deci iese politia din china, ceea ce poate nu e rau :)

  2. Cristian China Birta Răspunde

    @serghei
    Nu am stiu asta… Sa imi fac griji? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: