Ce vrăji a mai făcut Vodafone

Poate vă întrebați cum de m-a lovit un interes atât de mare pentru Vodafone, încât îi dedic o postare întreagă. Sigur că am colaborat cu ei în decursul timpului pe niște campanii, dar asta e doar așa să vă spun contextul, nu un motiv pentru care scriu ce scriu în aceste rânduri. Adevăratul motiv este unul foarte simplu și, tocmai de aceea, de neînțeles pentru unii: Vodafone face niște lucruri și mi le și comunică. Iar unele lucruri pe care le face ar fi și păcat să nu le menționez.

Pe de altă parte, ca să o spun pe aia dreaptă, dacă nu mă intersectam cu Lidia, Nicoleta și Silviu la Cluj-Napoca și dacă nu aș fi auzit cât de mult sunt implicați ei în TIFF și cât de importantă este această implicare pentru Festival… :D Căci, recunosc, m-a fezandat ca lumea când am văzut că de 11 ani, Vodafone este alături de TIFF și pune umărul să iasă ce iese acolo minunat.

Aș zice câteva cuvinte despre lucurile extraordinare care se întâmplă la Fundația Vodafone. De fapt, știți ce, un asemenea subiect merită o postare separată. Dar trust me când vă spun că e minunat ce se întâmplă acolo. Ultima ispravă, căci merită măcar să o zic pe scurt, este dotarea cu aparatură informatică și renovarea Centrului de Transfuzii București. Nu mai are rost să vă spun cât de important este acest lucru într-o România căreia îi lipsește teribil de mult sângele, dacă înțelegeți ce vreau să zic…

Vodafone a lansat și o aplicație pentru smartphones ”Mersul trenurilor”, disponibilă și pe Android și pentru IOS. Încă nu am testat-o, recunosc, dar am o masivă bănuială că mai rea decât actualul site de mersul trenurilor nu are cum să fie :))

Un alt proiect foarte fain în care s-a implicat Vodafone este transporturban.ro. Deocamdată e valabil doar pentru București și Iași, dar va include în curând și Brașov, Timișoara, Constanța și Cluj-Napoca.

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Ce vrăji a mai făcut Vodafone”

  1. Frumoasa initiativa Vodafone de a sustine realizarea aplicatiilor pe Android căci, trebuie sa recunoaștem, sunt destul de puține in limba română, oare Orange de ce nu face același lucru ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)