Cât de simplu e uneori să faci o campanie faină

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Rețeta e simplă: aduni câțiva bloggeri, îi urci le etajul unui autocar de ăla turistic, îi plimbi prin București și le dai să mănânce niște Belvita cu fructe, iaurt și un suc de portocale de sete. Și toată lumea se simte excelent, se râde mult, se fac tot felul de glume, iar la final toată lumea pleacă la muncile câmpului 2.0 cu zâmbetul pe buze :)

Sigur că rețeta e simplă, căci pare că nu e nimic complicat în asta. Și totuși… A strânge câțiva bloggeri într-o dimineață nu e așa de ușor pe cât pare. Trebuie să ai unul precum Costin, pe care să nu îl poți refuza, că e băiat de gașcă și de-al nostru :D Căci multă lume invită bloggeri la tot felul de evenimente și mulți constată că e cam greu să reușești să îi aduci… Să închiriezi un autocar nu e mare șmecherie, nici să aduci câteva sticle de suc, câteva cutii de Belvita, 2 hostese și 2 ospătari și să te plimbi prin oraș. Nu are ce să fie așa de greu, nu-i așa?

Ba are, stimabililor, încă foarte mult. Căci dacă fiecare lucru în parte nu e mare șmecherie, e adevărat, știința de a te gândi să faci așa ceva și de a fi în stare să aduni la un loc toate chestiunile care nu sunt mare șmecherie, ei bine asta merită aplaudat. Pentru că o campanie atât de simplă și cu rezultate atât de faine pentru toți cei implicați nu prea vezi tot timpul :)

De ce mi-a plăcut mie plimbarea de 1 oră prin București? Pentru că m-a rupt pentru puțintică vreme din ritmul pe care îl am în ultima vreme, pentru că am mâncat un mic dejun mai mult decât corespunzător (vă jur că a mânca biscuiți cu iaurt și cu fructe pe puntea superioară a unui autocar în mișcare are un cu totul alt gust :D), pentru că am fost iarăși alături de niște oameni care mie îmi plac, pentru că am constatat cu surprindere că văd un București un pic altfel decât îl știam din goana alergăturii, ca să zic așa, pentru că am văzut că există oamenii la Belvita care știu să pună altfel problema și să facă niște campanii pentru bloggeri nu cu bloggerii (o să revin asupra subiectului, căci e de discutat). Iar dacă toate motivele spuse mai sus nu te-au convins, te las cu pozele de mai jos, din care, sper, o să înțelegi mai bine ce și cum :)

 Au mai scris Make, Ruxa, Anne-MarieClaudiu, Hoinaru, Panda, Radu, Roxana, Mariciu, Criserb, Valy.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cât de simplu e uneori să faci o campanie faină”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)