Astăzi vorbim despre ”bărbații în casă”

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

După mintea mea, există două tipuri de bărbați: cei care se pricep și cei care nu se pricep :)) Iar aceste două categorii pot fi puse în contexte foarte diferite, firește, iar același bărbat într-un context e fiul ploii, iar în alt cotext e regele absolut. Astîzi vă propun să discutăm despre bărbații care se pricep la chestii de alea de făcut prin casă, cu scule și iscusință, știți voi genul, adică adevărații ”bărbați în casă” :D Vă dau o poză, după care mergem mai departe…

Și în timp ce voi discutați despre ei, despre ”bărbații în casă”, eu o să vă povestesc despre o altă categorie. Adică bărbați pentru care ce fac ”bărbații în casă” menționați mai sus este SF și bucăți dintr-un alt film. Și, cu voia dumneavoastră, o să mă trec și eu pe această listă, căci sunt anti-talent desăvârșit la chestiuni de astea :D

Înainte de a vă raporta ce am de raportat, vă spun doar că, în ciuda anti-talentului despre care vă povesteam, există o speranță pentru noi. Căci atunci când te duci la Praktiker, spre exemplu (zic spre exemplu pentru că sună bine, dar, de fapt, această postare face parte dintr-o campanie pentru Praktiker, deci trebuie să zic Praktiker, mă înțelegeți :D), găsești cam tot ce îți trebe ca să nu te faci de telecomandă dacă, să zicem, vrem să montezi o etajeră. Sau să pui ceva perdele, ca să nu mai strige doamna la tine. Sau să schimbi dușul, că prea stropește prin toate părțile. Găsești de toate, zic. Și dacă nici cu ce găsești acolo nu te descurci, apoi, șefule, pune mâna pe telefon și sună un meseriaș :))

Vă mai spun doar că îmi place ideea proiectului Idei de 10, mai ales pentru că am văzut niște soluții acolo de-a dreptul excepționale. Și să vă invit (pe cei care nu sunteți în aceeași categorie cu mine, firește :D) să participați, ca să arătați ce știți.

No bun. Acum să vă povestesc cum am spart gresie într-un magazin Praktiker. Și nu numai că nimeni nu ne-a oprit, ba chiar am fost încurajați să facem asta. Bine, e drept că organizatorii s-au gândit că sigur ne pricepem mai mult decât s-a văzut, la final, că ne-am priceput, căci ce e ieșit din mâinile noastre, fraților… :))

Provocarea a fost să împodobim un ghiveci de flori cu ce a crezut noi că se potrivește mai bine. Și am început lucrul. Mă rog, lucrul, e un fel de a zice. Desigur că am găsit o plăcere cel puțin ciudată în a sparge câteva plăci de gresie, chipurile pentru a ne face rost de niște bucățele mai mici cu care să decorăm, dar, zic io, de fapt ne plăcea să dăm cu ciocanul și nimeni să nu ne zică nimic :D Am avut cam 1 oră la dispoziție să facem aceste incredibile opere de artă. Și le-am făcut. După cum urmează.

Eu mi-am scris numele pe ghiveci. Căci am zis că dacă nu io, atunci când să mă promovez? :)) Iar juriul, format din ceilalți colegi bloggeri (căci ne-dam dat note unii altora) a apreciat atât de tare ce am făcut încât am câștigat locul 2, ceea ce a fost o uriașă surpriză pentru mine, vă dați seama :))

Mai jos câteva fotografii din turul pe care l-am făcut în magazinul Praktiker și unde am încercat să părem că suntem niște clienți relativ întregi la cap :D Plus imagini din timpul executării prefrumoaselor creații personale și un pic din festivitatea de premiere. V-am spus că am câștigat locul 2? :D

Mulțumesc pentru participare colegilor Cabral, Piticu, Vlad, Make, Hoinaru, Claudiu :D

[nggallery id=31]

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Astăzi vorbim despre ”bărbații în casă””

  1. Pingback: Nu-i vineri « Alina Gorghiu Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)