În atenția studenților care îmi fac onoarea să mă citească

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu toate că unora li se pare extrem de ciudat să tot insist cu postări în care anunț oportunități pentru unii sau alții care îmi fac onoarea să mă citească, pe mine mă surprinde permanent surprinderea lor :)) Căci la mine funcționează de minune principiul ”dacă poți face un bine, de ce să nu-l faci?”. Iar dacă din ce mai anunț eu pe aici se leagă ceva măcar de un cititor, apoi cum să nu fiu mulțumit în coraconul meu? :)

Spre exemplu, astăzi îi anunț pe studenții care mai dau un ochi acilea pe la mine că mai pot să se înscrie până pe 15 iunie la cursurile Aspire Academy. 50 dintre cei care se vor înscrie vor fi selectați pentru a participa, între 21-29 iulie, la Poiana Brașov, la cursurile de vară Aspire Academy, cu o metodă de predare inspirată de Harvard Business School.

Bun, io ca bătrân trecător prin cele ale vieții, zic doar că sunt foarte bune cursurile în sine, că doar  de aia sunt cursuri, să înveți din ele. Dar de departe ce mi se pare excelent la o astfel de oportunitate este că te întâlnești cu niște oameni care au crestat niște businessuri serioase pe răbojul lor personal, iar a povesti cu astfel de oameni este mai folositor decât juma de vagon de cărți. Dacă știi să asculți și să înțelegi ce îți zice omul respectiv, desigur :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “În atenția studenților care îmi fac onoarea să mă citească”

  1. e tare mai ales reportajul de pe A1 postat pe site-ul lor.eu sunt in frenezia bac-ului si din pacate nu le am de nici un fel cu biznis-ul si nici cu leadership-ul.e bine de stiut ca mai sunt si alte „oportunitati” mai putin selective.aveam un o prietena buna care participa la evenimentele organizate de AIESEC.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)