Cel mai mare compliment pentru Kiddo din partea mea

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Sunt unul dintre acei oameni care zic mereu și mereu că au timpul foarte limitat. Și așa și este, că doar nu e caterinca sau ceva de genul. Și ca să înțelegeți mai bine ce zic, vă spun doar că nu am mai jucat un CIV IV de vreo câteva luni, iar eu sunt topit după jocul ăsta, mă relaxează și îmi dă energie pentru ce va să vină. Dar nu am avut când să îl joc.

Cu toate acestea, după ce am văzut Kiddo la TIFF, pot să spun că m-a intrigat în asemenea măsură încât aș renunța într-o după masă la un joc CIV doar pentru a vedea toate variantele filmului. Zic toate variantele pentru că filmul este unul interactiv, în care spectatorii pot alege, din când în când, cum să continue acțiunea. Ceea ce aduce, fără doar și poate, un mare grad de dinamism filmului. Și de implicare aspectatorilor uneori care îi face să înghită în sec.

Mi se pare foarte interesant acest proiect. Și vreau să îl urmăresc cum se dezvoltă. Mai ales că rareori vedem români care se înhamă la o muncă atât de modernă și nu o țin la stadiul de ”proiect”, ci se încăpățânează să vadă treaba treaba.

Pe partea de minusuri (vorba vine…), aș zice că datorită (pardon, din cauza) interactivității filmului, spectatorii pot fi tentați uneori să se uite la alte lucruri decât cum e realizat filmul în sine, adică să aibă alte criterii decât au în mod normal la alte filme. Și ar fi păcat. Pentru că modul în care este filmat mi-a plăcut foarte mult, muzica excelent aleasă și potrivită perfect pe acțiune, iar jocul actorilor mult mai bun decât alte filme, cu un renume mai mare decât Kiddo. Ar fi păcat, zic, să nu apreciem și la Kiddo lucrurile pe care le apreciem în mod normal la un film doar pentru că e unul interactiv și, deci, ar trebui să  ne uităm altfel la el :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)