Cum a fost concertul byron în Bacău

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Doamnelor și domnilor, ambasadoarea RCC la concertul byron de la Bacău și-a făcut datoria, așa cum puteți vedea mai jos :)

Pentru că dualitatea există în orice mişcă pe această minunată planetă , ne-am întâlnit cu ea şi la concert. Spre surprinderea mea, nu au fost aşa mulţi oameni cum aş fi crezut că vor fi la concert. Băieţii ne-au spus că s-au simţit la un moment dat ca la preselecţie, dar chiar şi aşa, noi i-am asigurat că au primit cei trei de DA. Şi chiar mai mulţi.

A fost prima oara când i-am ascultat live. Şi nu doar pentru mine. Şi pentru Alex şi Radu, cei cu care am fost. Ne-au cucerit. Ne-am declarat, în drumul spre casă fanii lor for ever.

Deşi eram trişti că publicul nu a fost atât de numeros pe cât credeam noi că va fi , nu a trecut mult până să ne dăm seama cât de norocoşi suntem (că tot povesteam despre dualitate) şi ce motiv de bucurie avem.

După concert au urmat vreo 2 ore de poveşti cu Dan – solistul şi Codruţ – managerul, despre muzică, despre artişti, despre Vama Veche, Stuffstock , despre byron , despre cum au filmat ei în salină şi despre cum a ajuns produsul lor la HBO. Au fost poveşti despre viaţă , întâmplări frumoase, amintiri plăcute şi câteva idei despre viitor – pe care nu le voi face publice :)

Piesele interpretate de aceştia au fost de pe albumul Perfect, de pe Forbidden Drama, Accoustic Drama, A Kind of Alkemy şi Live Underground. Altfel spus au cântat piese de pe fiecare album. Concertul a durat pentru ei aproximativ 1 h şi 30 de minute, pentru noi 3 h şi 30 de min J – cu tot cu discuţiile ulterioare.

Albumul „Perfect” este preferatul meu. Îmi place îmbinarea sunetelor de jazz şarmant cu cele de rock modern şi poate şi din cauza faptului că este un album de cântece româneşti cunoscute, reorchestrate şi reinterpretate în stilul byronian.

Pentru că tot am zis de albumul meu preferat, vreau să vă zic şi despre proiectul meu preferat: Rock Your High School – da, da proiectul acela ce are ca scop promovarea tinerilor muzicieni. Ştiu, e foarte fain ce fac oamenii aceştia! :D

Aş avea atâtea să vă mai povestesc, încât dacă mai beau 1-2-3 cafele şi mă mut pe o bancă în parc, cu byron în urechi v-aş scrie un roman despre ei şi influenţa muzicii lor asupra mea.

Ascultaţi la mine când vă spun că băieţii ăştia vor ajunge mari! Iar atunci voi fi mândră că am stat la o bere cu ei !

Nu vă mai zic nimic, Doar vă invit să vă descărcaţi aplicaţia, cei cu android, să le vizitaţi site-ul/pagina de facebook/contul de twitter/blogul, cu alte cuvinte să staţi cu ochii pe concertele lor şi când aveţi ocazia mergeţi să-i ascultaţi !

Garantez că veţi petrece timp de calitate!

Foto: Radu Botezatu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)