23.07.2017

Cine are dreptate: Dana Nălbaru sau Florin Grozea?

Dana zice: ”Vad fetele care stau la strada cu fustitele ridicate si topurile stramte in asteptarea unui client si mi se pare ca au inceput sa arate ca unele pe care le vad la televizor, in emisiuni de succes. Vad acele emisiuni de succes moderate de prezentatori care nu stiu sa caute altceva decat senzationalul din vietile noastre, cei care incercam sa raspandim putina bucurie sau emotie cu muzica noastra. Aceste fete (care au suflet, cu siguranta) si acesti moderatori (care parca isi tin sufletul in portofel) au devenit exemple pentru adolescentii tarii mele.”

Florin zice: ”Hai să fim sinceri – critica și ironia sunt populare la români, fac audiență, aduc trafic pe bloguri. Dar mă așteptam de la Dana să transmită un mesaj de speranță, un mesaj constructiv. Este datoria ei să susțină românii care vor să schimbe lucrurile în bine, nu să dea dreptate pesimiștilor care spun că toți suntem o apă și-un pământ…”

Cine are dreptate? Dana? Florin? Amândoi câte un pic? Nici unul? Sau nu e chestiune de cine are sau nu dreptate, ci doar de cine vorbește sau nu despre lucrurile astea?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Prima campanie în care vă invit să ghiciți clientul :D

Ce s-a întâmplat cu Nokia, fraților?

12 comentarii

 1. luni, 11 iunie 2012, 11:42

  Salut. Am selectat din greseala o casuta atunci cand am lasat un comm pe blogul tau si de atunci primesc zilnic o gramada de emailuri de la chinezu.eu . Sper sa imi spui ce trebuie sa fac pentru a fi scutit de aceste multe emailuri pe care le primesc zilnic. Iti multumesc.

  Răspunde
 2. luni, 11 iunie 2012, 11:55

  Pai, intre un pesimist si un realist, de multe ori, e diferenta mica. Si nu cred ca poate contesta nimeni ca fetele de la tv au fustite scurte, iar moderatorii le stropesc constant, doar-doar mai intra putin la apa. Ar fi interesant de facut un sondaj prin scoli: „Enumerati trei nume de femei de succes din Romania care sa nu fi aparut la tv sau in ziare”(ma refer la can-can-show-uri&co.) Asa ca tind sa-i dau dreptate fetei.

  Răspunde
 3. luni, 11 iunie 2012, 11:58

  Dana are dreptate, dar si Florin in felul lui pentru ca avea anumite asteptari. Dar asa este cand ai asteptari, risti sa ai parte si de dezamagiri. Eu am renuntat la a ma uita la tv de 3 ani pentru ca multe emisiuni ma enerveaza. Oricum ce merita vazut, gasesc si online…

  Răspunde
 4. Ioanna
  luni, 11 iunie 2012, 12:41

  Parerea mea este că amândoi aveti dreptate. Cred că moderatori si’au gasit sursa de inspiratie.

  Răspunde
 5. luni, 11 iunie 2012, 13:21

  Amândoi au dreptate.

  Răspunde
 6. luni, 11 iunie 2012, 15:39

  Evident că şi în cazul ăsta dreptatea este de partea lui Fuego.

  Răspunde
 7. luni, 11 iunie 2012, 16:31

  Sau Irina Loghin.

  Răspunde
 8. luni, 11 iunie 2012, 17:34

  Bobo: ai dreptate, dar mi-e atât de frică să aflu răspunsul la întrebarea aia…

  Răspunde
 9. luni, 11 iunie 2012, 20:51

  @Bobo ar fi un sondaj foarte interesant si cred ca raspunsurile nu ne-ar soca deoarece cred eu Dana are dreptate.
  @Florin unele lucruri sunt bune, chiar foarte bune dar sa nu uitam ca ele n-ar avea aceasi valoare fara cele spuse de Dana, dar din pacate sunt in majoritate.

  Răspunde
 10. marți, 12 iunie 2012, 08:09

  Ambii, dar uneori Dana e prea critica…

  Răspunde
 11. marți, 12 iunie 2012, 09:18

  Dana are dreptate,eu sunt o fire foarte optimista dar asta nu are legatura cu tema.Intrebarea e :Chiar nu mai avem modele in aceasta tara?Rapunsul corect este avem ,dar televiziunile au indicatii precise sa indobitoceasca populatia acestei tari.

  Răspunde
 12. miercuri, 13 iunie 2012, 12:40

  Uneori obosesti sa te tot lupti, alteori nu contenesti sa tot speri. Vineri i-as fi dat dreptate lui Florin, azi ii dau dreptate Danei

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *