Cine are dreptate: Dana Nălbaru sau Florin Grozea?

Dana zice: ”Vad fetele care stau la strada cu fustitele ridicate si topurile stramte in asteptarea unui client si mi se pare ca au inceput sa arate ca unele pe care le vad la televizor, in emisiuni de succes. Vad acele emisiuni de succes moderate de prezentatori care nu stiu sa caute altceva decat senzationalul din vietile noastre, cei care incercam sa raspandim putina bucurie sau emotie cu muzica noastra. Aceste fete (care au suflet, cu siguranta) si acesti moderatori (care parca isi tin sufletul in portofel) au devenit exemple pentru adolescentii tarii mele.”

Florin zice: ”Hai să fim sinceri – critica și ironia sunt populare la români, fac audiență, aduc trafic pe bloguri. Dar mă așteptam de la Dana să transmită un mesaj de speranță, un mesaj constructiv. Este datoria ei să susțină românii care vor să schimbe lucrurile în bine, nu să dea dreptate pesimiștilor care spun că toți suntem o apă și-un pământ…”

Cine are dreptate? Dana? Florin? Amândoi câte un pic? Nici unul? Sau nu e chestiune de cine are sau nu dreptate, ci doar de cine vorbește sau nu despre lucrurile astea?

12 comentarii la “Cine are dreptate: Dana Nălbaru sau Florin Grozea?

 1. dj-cossy Răspunde

  Salut. Am selectat din greseala o casuta atunci cand am lasat un comm pe blogul tau si de atunci primesc zilnic o gramada de emailuri de la chinezu.eu . Sper sa imi spui ce trebuie sa fac pentru a fi scutit de aceste multe emailuri pe care le primesc zilnic. Iti multumesc.

 2. bobo Răspunde

  Pai, intre un pesimist si un realist, de multe ori, e diferenta mica. Si nu cred ca poate contesta nimeni ca fetele de la tv au fustite scurte, iar moderatorii le stropesc constant, doar-doar mai intra putin la apa. Ar fi interesant de facut un sondaj prin scoli: „Enumerati trei nume de femei de succes din Romania care sa nu fi aparut la tv sau in ziare”(ma refer la can-can-show-uri&co.) Asa ca tind sa-i dau dreptate fetei.

 3. Ioana Dumitrache Răspunde

  Dana are dreptate, dar si Florin in felul lui pentru ca avea anumite asteptari. Dar asa este cand ai asteptari, risti sa ai parte si de dezamagiri. Eu am renuntat la a ma uita la tv de 3 ani pentru ca multe emisiuni ma enerveaza. Oricum ce merita vazut, gasesc si online…

 4. Ioanna Răspunde

  Parerea mea este că amândoi aveti dreptate. Cred că moderatori si’au gasit sursa de inspiratie.

 5. Vagabond Răspunde

  Amândoi au dreptate.

 6. copolovici Răspunde

  Evident că şi în cazul ăsta dreptatea este de partea lui Fuego.

 7. D-Petre Răspunde

  Sau Irina Loghin.

 8. Florin Grozea Răspunde

  Bobo: ai dreptate, dar mi-e atât de frică să aflu răspunsul la întrebarea aia…

 9. Sunshine Răspunde

  @Bobo ar fi un sondaj foarte interesant si cred ca raspunsurile nu ne-ar soca deoarece cred eu Dana are dreptate.
  @Florin unele lucruri sunt bune, chiar foarte bune dar sa nu uitam ca ele n-ar avea aceasi valoare fara cele spuse de Dana, dar din pacate sunt in majoritate.

 10. Calin Andreea Daniela Răspunde

  Ambii, dar uneori Dana e prea critica…

 11. mihaibuninet Răspunde

  Dana are dreptate,eu sunt o fire foarte optimista dar asta nu are legatura cu tema.Intrebarea e :Chiar nu mai avem modele in aceasta tara?Rapunsul corect este avem ,dar televiziunile au indicatii precise sa indobitoceasca populatia acestei tari.

 12. Ovidiu Răspunde

  Uneori obosesti sa te tot lupti, alteori nu contenesti sa tot speri. Vineri i-as fi dat dreptate lui Florin, azi ii dau dreptate Danei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: