Măh, domnule Iliarzar, care ești

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Am citit cu o scârbă imensă știrea în care îl acuzi pe Flavian Crăciun că își mimează handicapul. Și cu aceeași scârbă profundă scriu și aceste rânduri. Puține, pentru că nu meriți mai mult. În care rânduri îți spun doar atât: sper din tot sufletul ca UNPR să facă cel mai mic scor din istoria sa numai pentru că te are pe tine ca membru.

Pa si pu la revedere.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Măh, domnule Iliarzar, care ești”

  1. Pana unde poate sa mearga dorinta de a a face rau…Mi-e scarba de astfel de oameni care din dorinta de a „castiga ceva” terfelesc totul …Cine este acel…ca nu pot sa il numesc in nici un fel…care a facut aceste acuzatii? O scarba sau un grup de scarbe? Am trecut si noi printr-o situatie asemanatoare …mai de mult. Eu una nu imi permit sa le transmit ce le-a spus Stefen, dar imi permit sa le doresc din tot sufletul sa traiasca , sa simta, sa aiba parte de ce traiesc zi de zi persoanele cu dizabilitati…sa traiasca din acea pensie „imensa” acordata de stat…”Dragilor” care ati facut acest lucru lui Flavian Craciu: Clipa urmatoare poate sa va aduca ce nu stiti…Sunteti din acelasi grup cu Perfu?

  2. Cristi, nici nu ar trebui sa scrii despre asemenea „caractere”. Si eu am avut o experienta de genul acesta si am ajuns la concluzia ca mai bine nu ii bagi in seama. E ca faza din Wrath of the titans. Daca te rogi la zei, acestia prind putere. Daca scrii despre asemenea „oameni” acestia si-o iau in cap. Indiferenta doare cel mai tare. Cred, nu, sunt sigur, ca aceste persoane se oftica, pur si simplu, ca o persoana cu dizabilitati a realizat in cativa ani mai multe decat vor realiza ele in cateva vieti. PUNCT.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)