Măh, domnule Iliarzar, care ești

Am citit cu o scârbă imensă știrea în care îl acuzi pe Flavian Crăciun că își mimează handicapul. Și cu aceeași scârbă profundă scriu și aceste rânduri. Puține, pentru că nu meriți mai mult. În care rânduri îți spun doar atât: sper din tot sufletul ca UNPR să facă cel mai mic scor din istoria sa numai pentru că te are pe tine ca membru.

Pa si pu la revedere.

9 comentarii la “Măh, domnule Iliarzar, care ești

 1. gaby Răspunde

  Ce? Ce i-as mima eu doua bate in cap astuia. FMM

 2. Stefan Murgeanu Răspunde

  ma toto intrebam eu de la ce vine unpr, acum m-am prins: de la m…ie

 3. Doina Răspunde

  Pana unde poate sa mearga dorinta de a a face rau…Mi-e scarba de astfel de oameni care din dorinta de a „castiga ceva” terfelesc totul …Cine este acel…ca nu pot sa il numesc in nici un fel…care a facut aceste acuzatii? O scarba sau un grup de scarbe? Am trecut si noi printr-o situatie asemanatoare …mai de mult. Eu una nu imi permit sa le transmit ce le-a spus Stefen, dar imi permit sa le doresc din tot sufletul sa traiasca , sa simta, sa aiba parte de ce traiesc zi de zi persoanele cu dizabilitati…sa traiasca din acea pensie „imensa” acordata de stat…”Dragilor” care ati facut acest lucru lui Flavian Craciu: Clipa urmatoare poate sa va aduca ce nu stiti…Sunteti din acelasi grup cu Perfu?

 4. Alexandra Răspunde

  Asa a fost mereu nu trebuie sa ne mire ce fac unii sa ajunga la putere..

 5. Calin Andreea Daniela Răspunde

  bine spus… :)

 6. Doina Răspunde

  Pana unde merge dorinta de putere? pentru acesti: unii?

 7. Cristian China Birta Răspunde

  Ma scuzati ca am vorbit asa de urat, dar tocmai cand credea ca mi-e greu sa ma mai surprinda ceva in campania asta, uite ca Iliazar asta a reusit…

 8. Doina Răspunde

  Mare greseala ca a iesit….nici macar om nu il pot numi…eunu vreau sa ma scuz…aceleasi urari am pentru el…

 9. Claudiu B Răspunde

  Cristi, nici nu ar trebui sa scrii despre asemenea „caractere”. Si eu am avut o experienta de genul acesta si am ajuns la concluzia ca mai bine nu ii bagi in seama. E ca faza din Wrath of the titans. Daca te rogi la zei, acestia prind putere. Daca scrii despre asemenea „oameni” acestia si-o iau in cap. Indiferenta doare cel mai tare. Cred, nu, sunt sigur, ca aceste persoane se oftica, pur si simplu, ca o persoana cu dizabilitati a realizat in cativa ani mai multe decat vor realiza ele in cateva vieti. PUNCT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: