La revedere FITS 2012, ne vedem la anul!

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Am reușit, cu niște oareșce eforturi, să ajung vreo 2 zile jumate la Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2012. Unde am văzut mai multe lucuri și, extrem de important, mai mulți oameni. Care mi-au redat multă parte din energia pe care mi-o pierdusem în ultima vreme când mă gândeam la faze de astea gen brandul țării și cum ne batem joc de el. Pentru că toți străinii cu care am vorbit erau fermecați de Festival, de Sibiu, de români și își exprimau surprinderea că este atât de frumos la noi. Iar asta, dragilor, este ceva fabulos pentru fiecare dintre noi, cei care, vrem, nu vrem, suntem români.

Mai mai multe de scris despre Festival. Și o să încerc să le scriu pe toate zilele astea. Inclusiv să transcriu un interviu fluviu pe care l-am făcut cu Constantin Chiriac, directorul Festivalului. Dar până atunci vreau să mulțumesc din suflet cuiva special, care a reușit să facă din FITS unul din cele mai frumoase isprăvi 2.0.

Dragă Ruxa (căci despre ea este vorba),
Mulțumim că și anul acesta ai ținut morțiș să ai bloggeri la Festival și să ne dai acea porție de cultură, de civilizație, de simțire de bine, pe care ar trebui să ne-o administram singuri, dar, știi tu cum e, suntem de prea multe ori prea ocupați (sau așa credem noi, în limitarea noastră masivă) să o facem. Așa că atunci când vii matale și zici ”ia treci la culturalizare, monșer, nu mai fi atât de tastaturist” :D, mă înclin și îți zic doar mulțumesc și să îți păstrezi năravul că e fain de foioioioioi :)

Foto: Sebastian Marcovici

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “La revedere FITS 2012, ne vedem la anul!”

  1. vaaai! multumesc frumos pentru gandul bun domnu tata lu’ alecu, si pentru ruperea de taste pret de niste vreme. e drept, nu chiar cea mai insorita, dar macar fstivaliera!
    ne videm la anu’!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)