23.07.2017

Dragă Costi Rogozanu (P)

Later edit: Dragă Costi, să ştii că strugurii la care nu reuşeşti tu să ajungi sunt chiar foarte, foarte dulci, nu acri cum spui tu =))

——————-

Zic ”dragă” pentru că așa e politicos. Muuuult mai politicos decât ai scris tu aici despre Manafu. Dar, de fapt, ce mai contează bunul simț în ziua de astăzi, nu-i așa? Da-l dreacului, că e overrated și e ok să aruncăm cuvinte ce izvorăsc din numite frustrări că unii pot face (aparent cu o mare lejeritate) ce tu nu poți face. Și atunci faci ce poți și tu. Cât poți și cum poți.

Am doar atât să îți spun despre teoria conspirației pe care ai pleznit-o cu Nicușor Dan susținut de clipul Vodafone și endorsat de anumiți bloggeri: =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Hai să  fii sănătos și să îți intre banii la timp pe card. Ca să fii la fel de simpatic în continuare, să avem și noi motive de râs =)) =)) =)) =))

Notă: Acest text nu este un pamflet. Nu ar fi avut cum să fie. Este postare plătită de Nicușor Dan, desigur. Dintr-un cont secret alimentat de Vodafone, firește =)) =)) =))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Scrisoare deschisă către Anca Boagiu

Măh, domnule Iliarzar, care ești

7 comentarii

 1. miercuri, 6 iunie 2012, 15:08

  intortocheata logica mai are bietul Costi… dar vorba ta: banii vin (cand vin), restul nu conteaza

  Răspunde
 2. miercuri, 6 iunie 2012, 15:20

  Nu rade, Cristi, e perfect adevarat ce zice Costi Rogozanu. Oameni ca tine nu sunt in stare sa vada adevarul din spatele unor conspiratii geniale. Uite aici inca un exemplu :))

  Răspunde
 3. miercuri, 6 iunie 2012, 16:08

  Bre, si cica noi, bloggerii suntem aia franjuri, in vreme ce jurnalistii sunt, desigur, plini de bun simt, obiectivi, extraordinar de bine documentati cu verificari din trei surse and shit. Ihi, da =))

  Răspunde
 4. miercuri, 6 iunie 2012, 16:34

  mno, pe bune acum : vranceanul meu – Costi – a luat-o pe cai gresite !
  cum se poate gandi, ca ditamai Vdf se poate preta la asemenea gesturi si, mai ales : ce ar putea castiga Vdf (in cazul in care logica rogozaniana e reala) ?!
  in cazul asta, ma gandesc, ca e mai degraba real, ce a scris Cristi Sutu recent despre Nicusor Dan !

  Răspunde
 5. miercuri, 6 iunie 2012, 20:46

  Și ca să ducem teoria conspirației mai departe: Cosmote l-a plătit pe Oprescu să-l plătească pe Rogozanu, ca să se facă de rahat, să facă buzz și să câștige cotă de piață în favoarea Vodafone. Eh?

  Răspunde
 6. miercuri, 6 iunie 2012, 21:37

  chinezule, care e jurnalistu’ aici?

  Răspunde
 7. duminică, 10 iunie 2012, 13:25

  Ce carcotas esti chinezule :) Nu lasi omul sa-si exprime punctul de vedere. Sunt sigur ca esti invidios ca tu nu te-ai gandit sa faci legatura aia. Asa-i? ;))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *