Dragă Costi Rogozanu (P)

Later edit: Dragă Costi, să ştii că strugurii la care nu reuşeşti tu să ajungi sunt chiar foarte, foarte dulci, nu acri cum spui tu =))

——————-

Zic ”dragă” pentru că așa e politicos. Muuuult mai politicos decât ai scris tu aici despre Manafu. Dar, de fapt, ce mai contează bunul simț în ziua de astăzi, nu-i așa? Da-l dreacului, că e overrated și e ok să aruncăm cuvinte ce izvorăsc din numite frustrări că unii pot face (aparent cu o mare lejeritate) ce tu nu poți face. Și atunci faci ce poți și tu. Cât poți și cum poți.

Am doar atât să îți spun despre teoria conspirației pe care ai pleznit-o cu Nicușor Dan susținut de clipul Vodafone și endorsat de anumiți bloggeri: =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Hai să  fii sănătos și să îți intre banii la timp pe card. Ca să fii la fel de simpatic în continuare, să avem și noi motive de râs =)) =)) =)) =))

Notă: Acest text nu este un pamflet. Nu ar fi avut cum să fie. Este postare plătită de Nicușor Dan, desigur. Dintr-un cont secret alimentat de Vodafone, firește =)) =)) =))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Dragă Costi Rogozanu (P)”

  1. mno, pe bune acum : vranceanul meu – Costi – a luat-o pe cai gresite !
    cum se poate gandi, ca ditamai Vdf se poate preta la asemenea gesturi si, mai ales : ce ar putea castiga Vdf (in cazul in care logica rogozaniana e reala) ?!
    in cazul asta, ma gandesc, ca e mai degraba real, ce a scris Cristi Sutu recent despre Nicusor Dan !

  2. Și ca să ducem teoria conspirației mai departe: Cosmote l-a plătit pe Oprescu să-l plătească pe Rogozanu, ca să se facă de rahat, să facă buzz și să câștige cotă de piață în favoarea Vodafone. Eh?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)