Ceeeeee m-am mai distrat cu un Mini Roadster

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Later edit: Dragă Alex, din rațiuni pe care doar #delaovarsta le poate explica, textul de mai jos a fost scris la jumătatea lui aprilie, dar (tinerețea mi s-a duuuus cu aniiiiii…) îl public abia acum. Există o explicație tehnică, dacă vrei, căci l-am scris în modul offline și apoi urma să îl bag cu copy/paste acilea pe blog. Dar, după cum vezi, neuronii mei s-au învârtoșat să uite de el și abia acum, când am căutat niște poze, să dau de cele de la excelentul eveniment pe care l-ai organizat și să mă apuce o rușine itergalactică din cauză că am uitat să îl public atunci când trebuia. Iartă, așadar, un chinezu bătrân, care promite că va da berea corespunzătoare :)

Știam despre Alex Șeremet, șeful de trib pe comunicare de la BMW România (bre, așa se numește compania sau nu? să nu ne vedem prin tribunal, monșer :D) că e un tip valabil doar prin faptul că am schimbat niște vorbe, niște înțepături chiar, dar per total i-am dat masiv notă de trecere. Așa că zilele trecute îmi trimite un mail, foarte oficial, de aproape m-am speriat că m-a prins cu ceva nepermis în traistă, nu alta :)) Doar că el mă invita să fac o tură cu un Mini Roadster. Numai că nu mi-a zis detalii, pișicherul, iar eu m-am dus pe încredere, vă dați seama, că doar era vorba de un director de management de mare companie :D

Și am ajuns la fața locului. Adică la parter la AFI. De unde am fost condus pe acoperiș. Dap, pe acoperiș. Căci acolo urma să facem tura cu Mini Roadster :)) Vă dați seama că am fost o lecuță luat prin surprindere, căci nu pățesc în fiecare zi să conduc mașini faine pe acoperișuri de malluri :D Dar imediat ce mi-a trecut surprinderea, i-am aplaudat pe Alex and co. pentru ideea excelentă și pentru abordarea inediată. Dar cât de puțin știam în acel moment. Căci abia după ce am aflat în ce constă tura cu mașina am izbucnit în râs și mi-a plăcut și mai tare :))

Vă las mai bine să vedeți în filmul de mai jos ce trebuia să facem. Nu e caterincă, să știți, chiar asta ni s-a cerut :))

No bun. Când mi-a venit rândul să încarc și eu toate cele în mașină, am sprintat ca un balerin grațios către Mini Roadster-ul care cred că s-a speriat nițel văzând cum vine buhaiul de je către el :D

Am făcut tura de recunoaștere cu pilotul Claudiu David, care, politicos, a zis că mă pricep cât de cât :))

Eu am vrut să încarc doar lada de bere în mașină, căci de restul am zis că nu am nevoie :)) Dar am fost avertizat dur de către organizatori că femeia gonflabilă este OBLIGATORIE la drum și că trebe să iau cel puțin o treime din lucruri.

Așa că, disciplinat cum mă știți, am pus femeia gonflabilă pe scaunul din dreapta. Doar că, speculând o scăpare a organizatorilor, am pus-o cu fața în jos, cum ar veni să nu o recunoască lumea să se facă de rușine =))

Și am pornit la drum. Am fost un adevărat Adonis al acoperișului, un adevărat Apollo al volanului, un adevărat Brad Pit al anvelopelor scrâșnind :D

Și ca să nu cumva să credeți că am scăpat de trolli, tovarășul George Buhnici a fost prezent la datorie și, pe când parcam eu cu spatele, a spart o sticlă ce era pe acolo ca să mă sperie :))

Ajuns la linia de finish, televiziunile au sărit, cum era și firesc, pe mine :D

Dar tovarășul Buhnici a fost hotărât să îmi strice momentul meu de glorie :D

Așa că, în momentul în care a venit rândul lui să dea declarații, i-am adus o prietenă =))

Cam asta a fost. Am relatat de la unul din cele mai faine evenimente la care am fost în ultima vreme :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Ceeeeee m-am mai distrat cu un Mini Roadster”

  1. Cum ai putut sa uiti sa scrii despre un Mini. Oricare ar fi el, e un Mini! E sublim, e mic, e superb si e visul meu. (Daca nu s-a observat, de cativa ani fac o obsesie pentru tot ce inseamna Mini) Iar Roadster e tare de tot. :) Sa nu mai faci asa ceva.

  2. @Cristian
    Stiu ca nu depinde de tine. Dar daca vine vorba, spune-i ca aplic pentru postul de cel mai mare admirator de Mini :D
    Oricum, ma bucur ca ai avut ocazia sa te distrezi cu un Mini. Macar sa te gandesti la mine data viitoare.:))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)