Sony World Photography Awards 2012 vine la Cluj-Napoca

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Cele mai bune fotografii din lume, în premieră în România prin expoziţia Sony World Photography Awards 2012 (SWPA), vor ajunge la Cluj, în cadrul Photo România Festival (PHR). Expoziţia va fi deschisă publicului în perioada 2 – 12 iunie, la Iulius Mall, şi reuneşte lucrările premiate în acest an la Londra, în cadrul celei mai mari competiţii internaţionale de fotografie din lume la care se pot înscrie inclusiv amatorii.

Expoziţia cuprinde 70 dintre cele mai impresionante fotografii selectate dintr-un total de 112.000 de înscrieri din 171 de ţări şi a fost prezentată în luna mai la Bucureşti pentru prima dată de la debutul Sony World Photography Awards, în 2007. Mai mult decât atât, expoziţia are şi o secţiune dedicată fotografilor români, finaliști în cadrul SWPA în ultimii trei ani. Anul acesta, doi români – Ionuţ Hrenciuc şi Felicia Simion – au fost nominalizaţi pe lista scurtă a celor mai buni fotografi din lume, la secţiunea „Panoramă”, în cadrul competiţiei „Open” şi, respectiv, la secţiunea „Portret”, în cadrul competiţiei „Youth”.

Dacă la Iulius Mall vizitatorii pot admira fotografiile, cei care vor să îşi exerseze creativitatea şi tehnica fotografică sunt aşteptaţi de Sony la Festivalului Internaţional de Film Transilvănean (TIFF), în aceeaşi perioadă, la cortul demo amplasat în acest scop în Piaţa Unirii din Cluj.

Foto: Felicia Simion

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)