câştigă invitaţii la concertul Slayer!

NR – BogDan la taste.

Ştiţi deja asta, dar am să vă amintesc eu că pe 4 iunie, Slayer, maeştrii baladelor melodice, se întorc la Bucureşti. De data asta va fi un concert doar al lor, nu mai cântă înainte de Metallica, nu mai cântă după Anthrax şi Megadeth.

Ei bine, pentru că Metropotamul ştie că voi vreţi să-i vedeţi pe Slayer, prin mine şi Chinezu vrea să vă trimită la concert, asta dacă aveţi noroc. Două invitaţii (duble) vă aşteaptă şi, cu puţină şansă, puteţi fi unii dintre cei care-i vor vedea pe baladişti la lucru, luând acolo şi un prieten, o prietenă sau, de ce nu, persoana iubită.
Tot ce trebuie să faci este să laşi un comentariu, la mine sau pe aici, în care să ne spui care este, din punctul tău de vedere, cea mai bună trupă românească şi de ce. Desigur, acesta nu va conta în stabilirea câştigătorilor, pentru că orice părere este subiectivă, este doar o modalitate de a ne cunoaşte, cumva.

Comentariile pot fi lăsate până duminică, oră 23.59, după care random.org se va ocupa de restul. În cursul dimineţii de luni le voi trimite câştigătorilor un email cu datele mele de contact, pentru a stabili cum vor intra în posesia biletului respectiv.

Haide. Sunteţi gata de un concert plin de dragoste, înţelegere, pasiune şi serenitate?

12 comentarii la “câştigă invitaţii la concertul Slayer!

 1. Aurelian Ion

  După părerea mea, Holograf este cea mai bună trupă românească pentru că au reușit și reușesc în continuare să producă muzică de calitate.

  Inițial m-am gândit la Iris, apoi mi-am adus aminte de ultima colaborare făcută împreună cu Puya.

  • BogDan

   Salut, Aurelian. Cum ai comentat şi la mine acum câteva ore şi ţi-am răspuns, să ştii că răspunsul tău a fost deja notat şi va participa la concurs. Am specificat, se poate comenta aici SAU la mine. Baftă la concurs.

 2. Catalin Vasile

  Breathelast. Este singura trupa care imi da un aer „de afara”. Este o trupa, care in parerea mea, poate sa concureze cu trupele d-afara.

  • BogDan

   Bun, bun.
   La concurenţa cu afară eu îi puneam pe Celelalte Cuvinte, de ani de zile :)
   Baftă să fie şi la tine, te-am notat deja :)

 3. utopiangel

  Salut. Sincer m-am gandit destul de mult la ce trupa sa trec. Eu fiind valcean o sa trec trupa Antract. Am crescut cu ei si am fost dezamagit atunci cand au hotarat sa se mute la Sibiu.

  • BogDan

   Ehehe, ce formaţie era Antract pe vremuri :) Până să schimbe şi ei macazul pe ceva mai comercial :) Bun. Un punct la Antract şi, ţie, multă baftă :)

 4. karmapolice

  cea mai buna trupa care mai exista? ca din cele trecute as spune clar Sfinx(da, sint subiectiva)..din cele de acum, Zdob si Zdub

  • BogDan

   Zdob şi Zdub nu sunt trupă românească :)) Sfinx, însă, au supravieţuit anilor :) Baftă maximă la randomizare!

Comments are closed.

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: