Ștefania Ioana Chiorean este ambasadorul RCC la TIFF

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

După ce am analizat conștiincios solicitările tovarășelor (că au fost mai multe tovarășe :D) și ale tovarășilor care au solicitat teribila onoare de a fi ambasador al RCC la TIFF, am decis că această preafrumoasă republică culturală va fi cel mai bine representată de Ștefania Ioana Chiorean. Pe care o declar public și oficial ambasador absolut și plenifilmar (mă înțelegeți :D) pentru acest eveniment excepțional. Cu ce gânduri pornește ambasadoarea la drum, vedeți mai jos :)

Ediția a XIa a  Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) aduce în fața iubitorilor de cinematografie nu mai puțin de 25 de categorii. Noroc că prima ediție AperiTIFF conține atât programul cât și descrierea tuturor filmelor de la A la Z… și deja m-am înarmat cu ea… Vreau să ajung la macar un film din fiecare categorie și la cât mai multe evenimente speciale precum Tiff Music, Cine-concert Georges Méliès, cele de la Muzeul de Artă si de la Casa TIFF.
Nu vreau să ratez scurtmetrajele, filmele românești, cele din Ce se întâmplă, Documentarule? sau filmele focus din diferite țări. Recunosc că nu-mi displace nici secțiunea Umbre, doar că da, o să îmi fie puțin frică vizionându-le. Așa că mi-am instalat si aplicația TIFF, mi-am pregătit programul și aștept cu nerabdare să îl aud pe Tudor Giurgiu spunând bună seara in Piața Unirii. Știu că voi parcurge kilometrii, fugind între locații… căci intre 1 și 10 Inie, TIFF e a doua mea casă!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)