22.07.2017

Foarte tare

Later edit: Eu am scris cu ceva vreme în urmă pe subiect. Oarecum, mă rog. Așa că nu mă repet.

Nu e foarte funny să ți-o furi în fiecare zi pe niște criterii pe care tu le consideri idioate. Oh, wait, chiar sunt… Și le folosești și tu, da, tu, în fiecare zi. Dar nu când vine vorba de tine, firește, ci despre ceilalți.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum a fost la 11even București

Câteva poze de la Cupa Bloggerilor

19 comentarii

 1. joi, 31 mai 2012, 07:14

  Ce nenorociti , sory de limbaj

  Răspunde
 2. joi, 31 mai 2012, 08:00

  E incredibil cat de jignitor poate sa fie ca cineva sa te discrimineze pe criterii de inaltime, localitatea de provenienta, zodie si alte chestii din astea care nu sunt relevante.

  Răspunde
 3. gab
  joi, 31 mai 2012, 08:13

  alexandra, cristina, n-ati inteles nimic :)))) tare ideea :)

  Răspunde
 4. joi, 31 mai 2012, 08:39

  Ba da, am inteles. Tocmai asta este, ca e aiurea sa te discrimineze pe chestiile astea, lucru care noi, in principiu, il facem cu rromii. Nu crede ca sunt chiar asa de ingusta si superficiala. Era doar o constatare a celor intamplate la interviu si o constientizare a sentimentelor care ii incearca pe cei pe care ii discriminam. Pentru ca, se intampla sa discriminam si sa fim discriminati chiar daca nu sunt(em) rromi.

  Răspunde
 5. joi, 31 mai 2012, 09:31

  Brici! Eu nu am fost angajat la un moment dat, acum foarte mulți ani în urmă, pentru că aveam tatuaje și vezi Duamne, stricam imaginea firmei. Asta după ce am băgat o săptămână de probă și le-am făcut treaba…Deci știu despre ce e vorba. Foarte mișto ideea de farsă! :)

  Răspunde
 6. joi, 31 mai 2012, 11:21

  Stai aşa…locurile speciale de la liceu sunt discriminare? Locurile speciale de la facultate sutn discriminare? Că na, sunt unii care învaţă şi ratează admiterea dintr-un motiv sau altul, dar un…ăăă…ţigan este liber să intre fără nici un fel de probleme pe unul din acele locuri, indiferent dacă este mai slab pregătit decât conaţionalul său român. Faptul că nu plătesc taxe la stat este discriminare? Faptul că majoritatea infracţiunilor sunt comise de persoane de etnie ţigănească este discriminare? Faptul că am ajuns leprele Europei prin contribuţia aproape exclusivă a persoanelor de etnie ţigănească este discriminare???
  Probabil că da. Discriminarea românilor.
  Sunt complet de acord că există probleme, dar clipul de mai sus mi se pare mult prea dur pentru ceea ce se întâmplă cu adevărat. O să ajungem ca în cazul câinilor, o să negăm realitatea că mor oameni pe stradă în urma atacurilor lor :)

  Răspunde
 7. joi, 31 mai 2012, 13:31

  sunt alb, bucurestean, zodia leu, frumusel foc, inalt.
  n-aveam probleme la interviu :))

  Răspunde
 8. joi, 31 mai 2012, 14:19

  ce mizerie de experiment! fraieri candidatii care nu s-au ridicat si sa plece. serios acum, dupa ce a salvat vama veche, toma vrea sa salveze tiganii? sa se duca…

  Răspunde
  • joi, 31 mai 2012, 14:24

   @andrei cismaru
   Toate ca toate, dar de ce vorbesti asa urat este peste puterile mele sa inteleg. In fine, tu stii, treaba ta.

   Răspunde
 9. joi, 31 mai 2012, 14:26

  @Chinezu – Într-un fel are dreptate. Cine nu s-a ridicat de-acolo aruncând un scuipat în urmă nu o duce bine cu respectul de sine :)

  Răspunde
 10. joi, 31 mai 2012, 14:28

  @cristi bai, oamenii aia i-au facut de 2 bani pe candidati, au dat cu bocancii in ei si tot eu vorbesc urat?

  Răspunde
  • joi, 31 mai 2012, 14:39

   @andrei cismaru
   Daca tu vezi o legatura directa intre cum vorbesti tu si ce au facut ei, atunci inseamna ca, desigur, eu sunt pe langa problema.
   @BogDan
   La faza cu respectul de sine eu zic sa nu ne apucam sa discutam. Caci pentru mine exista o diferenta fundamentala intre scuipat si respectul de sine.

   Răspunde
 11. joi, 31 mai 2012, 14:45

  @cristi da mai, exista, pentru ca nu iti permiti sa calci pe cineva in picioare cu tot felul de ineptii doar de dragul unui experiment. Indiferent de scopul si finalitatea acestuia.

  Răspunde
  • joi, 31 mai 2012, 14:47

   @andrei cismaru
   Dupa cum ziceam, fiecare facem ce credem in viata. Mie nu mi se pare deloc ca discriminarea e o ineptie. Iar despre limbajul pe care il folosesti raman la parerea ca este mult prea dur fata de ce ai de spus. Treaba ta, din nou zic.

   Răspunde
 12. joi, 31 mai 2012, 14:52

  @cristi nu e o ineptie discriminarea, nu ma intelege gresit. dar nu cred ca vreunui cetatean de etnie i se spune la interviu, cand e fata in fata cu angajatorul sau recruterul :”ba, esti cam ciocolatiu, noi angajam numai arieni” exista alte template-uri folosite. dar na, trebuie sa ducem la extrem. si nu am ceva numai cu propaganda, ci mai ales cu cei care au ales sa ramana pe scaunul ala.

  Răspunde
 13. joi, 31 mai 2012, 15:01

  @Chinezu – Am înţeles. Bine. Deci ar fi trebuit chiar să le mulţumesc frumos pentru modul în care mă tratează :) Bine, scuipatul ăla nu era scuipat de facto, dar…
  Ok.

  Răspunde
 14. ioana_lacramioara
  joi, 31 mai 2012, 23:57

  ok,inteleg ca fiecare firma are criteriile ei de angajare,dar hai sa fim seriosi
  cum sa ti se puna astfel de intrebari la un interviu?
  si pe de alta parte cred ca toti sau poate ca majoritatea s au confruntat cu mici probleme la interviu o data n viata gen: inaltime,greutate,aspect ,in general,lucruri care au avut intaietate fata de motivul pentru care noi ne aflam akolo…asa ca… realy?experiment? o fi fost el se mai intampla si inrealitate rusine lor…gues nottt!!!
  in romania asta se intampla pre multe lucruri bizareee

  Răspunde
 15. vineri, 1 iunie 2012, 07:58

  […] lansat Jnitzel Media. Deocamdată vă zic doar că s-a lansat. O să urmaresc vreo 3 luni ce se întâmplă cu proiectul […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *