Expozitie foto: Drepturi chiar de la naştere – frumuseţea copilăriei

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Organizaţia Salvaţi Copiii şi partenerii au plăcerea să vă invite la inaugurarea expoziţiei fotografice „Drepturi chiar de la naştere – frumuseţea copilăriei”, joi 31 mai, ora 10, la Muzeul Naţional de Artă a României, Calea Victoriei 49-53.

Inaugurarea va avea loc în prezenţa unor înalţi reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti.

Cele mai frumoase 31 de fotografii rezultate din Campania Globală pentru Educaţie, ediţia 2012, la care au participat 701 unităţi de învăţământ vor fi expuse în perioada 31.05.- 07.06 în zona exterioară, pietonală a MNAR. Imaginile au fost selectate din cele peste 4500 de fotografii primite de la participanţii la ediţia din acest an a Campaniei Globale pentru Educaţie.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)