Cum a fost la 11even București

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Cam așa procedează un delegat oficial al chinezu.eu la un eveniment fain, cum a procedat Alexandra mai jos :D

Cu întârziere, dar cu bucurie, exclusiv pentru chinezu.eu, cât pot eu de concentrat, despre 11even Bucureşti.

Când am ajuns acolo, am avut senzaţia că mă voi plictisi teribil. După introducerea Lianei Stanciu am început să-mi caut degrabă pachetul de şerveţele, m-am înfipt adânc în scaun şi m-am pregătit să iau notiţe. Neaşteptat, n-am reuşit să scriu decât foarte puţine rânduri. În restul timpului am sorbit cu însetare fiecare cuvinţel şi-am suspinat cu admiraţie după fiecare poveste.

11even a însemnat 11 poveşti de viaţă, spuse de 11 oameni care au depăşit momente grele pe parcursul vieţii, toate rezumate in 11 minute. Fiecare poveste în parte a fost impresionantă. Pentru mine a fost uimitor cum oameni simpli, ca mine şi ca voi, au avut curajul să vorbească fără perdea despre cele mai grele momente din existenţa lor, despre problemele cu care s-au înfruntat – majoritatea datorate sistemului în care trăim şi a oamenilor care nu reuşesc şi nu vor să privească dincolo de aparenţe.

Cum vă spuneam, n-am reuşit să iau suficiente notiţe, aşa că n-o să aveţi mult de citit. Cred că ar fi trebuit să fiţi acolo şi fiecare dintre voi să fi rămas cu ideile în care crede. Astfel, de aici postarea devine puţin mai personală. Ana Măiţă a spus unul din lucrurile în care cred cu tărie, acela că „Dacă decizi să-ţi schimbi viaţa şi o faci, va fi foarte uşor apoi să schimbi lumea.” De la Alice Botnarenco am primit cea mai potrivită definiţie a curajului: „Curajul este acea frică în faţa căreia rezişti mai mult de 1 minut.” Ştiţi voi una mai bună? Dacă vă interesează să intraţi în posesia fabricii de la Topoloveni (cu magiunul, ştiţi), aflaţi că pare simplu. Bibiana Stanciulov a spus că o va face cadou acelei persoane care va găsi şi altceva decât fructe în dulceaţa lor. S-aveţi spor! :) Teodor Vasile ne-a spus că „Viaţa e un act continuu de magie” şi da, sunt de acord cu el. Mai realist decât oricine altcineva din sală, Mădălin Matica ne-a atras atenţia unui lucru: anume, că „E frumos să-ţi urmăreşti un vis. Atenţie însă la bani!”. Spre final, Mihaela Bilic a vorbit, parcă, cu cuvintele mele. Aş vrea, pe această cale, să înţeleagă cât mai multă lume că „Emoţia e ceva cu care te naşti, pe care trebuie să o trăieşti şi să o laşi să iasă din tine”.

Atât m-am priceput eu să vă povestesc. Nu ştiu dacă e mult sau puţin, nu ştiu dacă credeţi în ce v-am spus. Mi-aş dori ca mai mulţi dintre noi să avem curajul de a vorbi atât de deschis, de a ne curaţa de prejudecăţi şi de a înceta, odată pentru totdeauna, să judecăm oamenii după aparenţe. Pentru că Mihai Georgescu are dreptate: „Noi avem o problemă: nu ne conştientizăm problemele!”

La final, aş întreba câţi dintre voi aţi avut ocazia să o ascultaţi pe Alexandra Fits cântând. Sper că mulţi. Eu am auzit-o cântând pentru prima dată la 11even şi vă spun sincer că nu mă pot sătura.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Cum a fost la 11even București”

  1. Alexandra, iti multumesc din suflet ca ai impartasit si cu altii ceea ce ai trait la 11even Bucuresti. Ma bucur ca ai fost alaturi de noi si sper sa vii in fiecare an sa asculti si alte povesti. Intr-adevar, fiecare poveste si-a avut locul in fiecare dintre noi.
    @chinezu – ai avut un delegat care te-a reprezentat pe cinste :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)