Cam așa se face grătar pe ploaie și se bea bere

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai să fac niște precizări înainte de a vă spune cum am înfrânt într-un mare fel la Campionatul Național de Grătar Golden Brau :D Păi în primul rând vă spun că eu beau bere și când sunt minus 24 de grade afară. Căci eu nu beau berea de sete, o beau pentru că îmi place. Apoi v-aș spune că mi-e foarte, foarte greu să zic ”nu” atunci când mă invită cineva la o ispravă care presupune bere și distracție alături de niște tovarăși faini, pfoai ce greu mi-e să zic ”nu” :)) Așa că faptul că a plouat la greu când am ajuns în Parcul Tinereului la eveniment mi-a încruntat puțin sesizabil doar o juma de sprânceană. Dar care s-a relaxat la loc când a văzut că am niște tovarăși acolo cu care ne putem simți corespunzător :D Acestea fiind spuse, haideți să vă dau raportul despre ce și cum și cu cine și cu ce am prestat la locul faptei.

Hai întâi să vă arăt cu cine am fost în echipă. De la stânga la dreapta: un superb exemplar al băutorilor de bere :D, Alexandra cea degrabă scriitoare de bere, Andreea Mantea cu un simț al bucătărelii surprinzător și Adrian de la Adevărul, cel care a adus nota de seriozitate în această echipă :D

Am avut de făcut pui la grătar, cu niște legume și ceva sosuri. Eu, după cum puteți vedea cam în toate pozele de la eveniment în care îmi apare mufa, am avut un rol decisiv. Dar ce zic io decisiv, am fost superb, imperial, am fost de departe cel mai bun. La cărat 2 doze de Golden Brau pe casca aia specială, normal, doar nu ați crezut că la altceva? :))

Cât privește gătitul, Andreea și Alexandra au fost șefe de trib, io cu Adrian am mai curățat un usturoi, am mai spălat un vas, am mai ars puiul ăăăăă mă scuzați, asta nu trebuia să v-o spun :D, de astea mai casnice. Fetele au făcut niște sosuri demențiale, iar puiul a fost și el bun (dacă ar mai fi stat vreo 7 minute pe foc…), modul, în care arăta farfuria (una din ele…) a fost magistral, dar am fost depunctați drastic pentru că am adus 2 farfurii în loc de una singură, cum ar fi trebuit. În apărarea noastră trebuie spus că nu am auzit când am fost briefuiți că trebuie doar o singură farfurie, cred că din cauza berii :D Așă că am pierdut cu maximum de entuziasm, adică, pardon, am înfrânt cu mare anvergură :D Câștigători au fost cei din echipa lui Piticu. Și mai mult nu zic, că-s ofticos :D

De ce mă duc la astfel de evenimente? Păi v-am spus pentru că este vorba despre bere, despre distracție și, foarte inportant, despre tovarăși faini. Căci atunci când, în ciuda ploii, au fost alături de noi oameni cărora le adresez un salut prin de respect și pe care îi menționez, cu drag, aici: Sorin, Ștefan, Roxana, ClaudiuIvo, Bogdan, mahmurii Lucian și Claudiu :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Cam așa se face grătar pe ploaie și se bea bere”

  1. Pui la gratar putea face si sora’mea, da’ sosuri ca ale noastre mai greu intalnesti. Ar trebui sa repetam figura, da’ cu un juriu si reguli propuse de noi :)))

  2. Pingback: Piticul gratarelor | bunescu.ro - Logoreea mă iubeşte. Eu o înşel uneori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)