Ana Maica a castigat titlul de campioana mondiala la categoria solo-mini

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Institutul de Management si Dezvoltare Durabila (IMDD) anunta cu bucurie ca micuta balerina Ana Maica a castigat titlul de campioana mondiala la categoria solo-mini in cadrul concursului ESDU DANCESTAR World Dance Master 2012 ce s-a desfasurat in Croatia. IMDD si prietenii sai, la initiativa doamnei conf. univ. dr. Mireille Radoi, director al Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, au sprijinit financiar deplasarea micutei balerine in Croatia, organizand o campanie de strangere de fonduri in acest scop.

Continuand sirul campaniei de incurajare a excelentei, IMDD s-a alaturat initiativei doamnei conf. univ.dr. Mireille Radoi si a decis sa sprijine eforturile acestei tinere remarcabile, ajutand-o sa-si faca talentul cunoscut, prin acordarea unui ajutor financiar pentru a se putea deplasa la finala concursului ESDU Dancestar ce se va desfasura in Croatia.

Desfasurat pe parcursul a 5 zile, concursul ESDU DANCESTAR World Dance Master a gazduit pe scena complexului Intersport Center (din orasul Porec) aproximativ 800 de momente spectaculoase, de dans si muzica,cu peste 4000 de participanti din intreaga lume. Emotiile au fost mari dar Ana a reusit inca o data sa ii surprinda pe cei patru membri ai juriului si sa arate ca este un copil minunat, foarte talentat care merita tot sprijnul.

IMDD si prietenii sai ii ureaza micutei balerine mult succes in concursurile ce vor urma si spera ca ea sa incante in continuare prin gratia de care da dovada si prin talent.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ana Maica a castigat titlul de campioana mondiala la categoria solo-mini”

    1. Normal ar fi sa te interesezi inainte de a zice de astea. Caci daca te-ai fi interesat, ai fi aflat ca am primit comunicat din partea IMDD. Pe mail. Nu pe site. Dar de unde sa cerem atata bun simt. Mai ales cand vine din parte unui anonim. Dar prost si io sa ma cert cu un anonim…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)