Evenimentul bloggerilor la Zilele Clujului 2012

În perioada 25 mai – 1 iunie 2012 se va desfăşura a II-a ediţie a zilelor municipiului Cluj-Napoca. Pe lângă toate evenimentele care au loc în săptămâna dedicată Clujului, Primăria a lansat o invitație bloggerilor de a veni cu idei pentru a avea un eveniment organizat de ei, în urma succesului avut cu Frigăruia Bloggerilor .

Duminică, în 27 mai 2012 vă invităm la expoziția de fotografie „Clujul vechi și nou” care va avea loc în Piața Muzeului de la ora 11.00.

Anul acesta câțiva bloggeri au avut idei care puteau fi puse în practică, dar și alte idei frumoase care se pot realiza într-un timp mai lung, într-o altă perioadă a anului (cum a fost ideea cu plantarea cireșilor pe malul Someșului).

Așadar, o singură idee a fost aleasă să fie prezentă pe durata festivalului.
În data de 27 mai 2012 vă invităm la expoziția de fotografie „Clujul vechi și nou” care va avea loc în Piața Muzeului de la ora 11.00.

Teodora Neagu a propus ca fotografiile realizate de agenția de publicitate Vitrina Advertising să fie expuse în Piața Muzeului. Fotografiile pot vizualizate aici.

Ideea proiectului celor de la Vitrina a pornit de la articolul scris de Bianca Felseghi din OraDeCluj în care au fost prezentate fotografii din secolul trecut cu Clujul, găsite pe site-ul Fortepan.hu. Acest site conține o colecţie de peste 15.000 de aspecte de viaţă, descoperite de un grup de fotografi maghiari.

Așadar, duminică la ora 11 sunteți așteptați să vedeți în fotografii cum era Clujul în urmă cu câteva decenii și cum este acum, să povestim și să ne transpunem în trecut, în frumoasa Piață a Muzeului! :)

Mulțumim Primăriei Cluj-Napoca pentru sprijinul și încrederea acordată bloggerilor, oamenilor din mediul online, tuturor celor care s-au implicat și mulțumim agenției Vitrina Advertising.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)