Discount pentru cei care vor să participe la SEM Days

Mă știți că nu sunt un mare cunoscător al chestiunilor astea mai tehnice numite SEM, SEO, PPC și alte cam pe lângă ele. Să nu înțelegeți că îmi fac un titlu de glorie din asta. Dimpotrivă. Ar trebui să știu mai mult decât știu acum, căci sunt componente extrem de importante ale mișcării mai cu talent pe net. Doar că nici nu am avut timp să le aprofundez, ca să zic așa, iar, pe de altă parte, sunt mare fan al specialiștilor. Adică io dacă am vreo treabă directă cu SEM, SEO sau PPC mă duc la unul care se pricepe la el și îi zic ”fratele meu mai optimizator, care-i șpilul?” și ascult ce îmi zice, că el e specialistul, nu eu.

E drept, însă, că pentru asta trebuie să ai măcar cunoștințe de bază. Căci fără astea îți spune specialistul degeaba ce și cum. Și cu cât știi mai multe despre ce îl întrebi, cu atât dialogul o să fie mai constructiv și cu atât decizia pe care o să o iei în baza a ce îți spune specialistul o să fie mai documentată și mai aducătoare de return.

De aceea, zic, nu ar fi rău să vă puneți măcar întrebarea dacă ar fi bine să participați la evenimentul SEM Days. Unde puteți învăța și basicul despre chestiunile în cauză, dar puteți merge și pe cărarea mai puțin bătătorită a problemei. Totul asezonat din belșug cu social media. Moment în care vă spun că puteți obține un discount de 10% dacă vă înscrieți cu codul promoțional chinezu.

Printre speakeri (vă zic de cei pe care îi știu, că pentru ceilalți nu garantez :D) o să fie Ionuț Munteanu (dacă face SEM așa cum vorbește, e de bine :D), Krumel (sunt bătrân și nu îmi dau seama dacă ne-am cunoscut personal sau nu prea sunt genul lui… :D), Radu Ionescu (cu stilul lui relaxato-aprig :D). Mai sunt și alți speakeri, dar nu îi cunosc (cred…), așa că mai bine intrați voi aici și vedeți ce și cum.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Discount pentru cei care vor să participe la SEM Days”

  1. Pingback: Oferte speciale de la bloggerii parteneri SEM Days

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)