Cum vi se pare campania bloggerilor apolitici?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Inițiată de Marian Hurducaș.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Cum vi se pare campania bloggerilor apolitici?”

 1. remarcata deja pe Pinterest, mi se pare o initiativa buna. Pana la urma este imposibil sa avem toti aceeasi alegere. Astfel nu vor putea sa anticipeze rezultatul final al alegerilor. Asa se fac rasturnarile de situatie! Pe sistemul „nu pot ei fura cat putem noi vota”. :))

 2. Mi se pare că seamănă extrem de mult cu mesajul politicienilor înainte să înceapă campania: „Mergeți la vot!”.
  Suspect, pentru niște oameni apolitici.

  O să-mi spui că sunt paranoic. Venind de la un om pe care babele din bloc încearcă să-l convingă să voteze cu Negoiță, cred că mesajul vostru are rolul de a consolida poziția liderului din sondaje.

  Un mesaj apolitic ar fi: Mergi la vot și pune ștampila pe toți. Anulează-ți buletinul!

 3. Sau faceti ca mine. Mergeti cu 2 minute inainte de inchidere, luati un pix si scrieti Parazitii apoi puneti stampila. Eu asta am facut ultima oara

 4. Mi se pare o idee buna sa facem un pic pe incapatanatii si sa nu mergem deloc la vot. Cu nimeni si cu nimic. Nu-s postac, da mi se pare ca nici USL nu e mai bun ca PDL. Si nu sunt singurul.

 5. prin lipsa de la vot ii ajutati tot pe eei.Nu ati auzit parerea UXLin privinta suspendarii?Daca vin 5 la vot si trei voteaza pentru asta e.Chiar asa?Nu conteaza xiti merg,cu cicti mai putini la vot atit mai bine pentru ei ca fac ce vor.Artrebui sa mergem cit mai multi la vot ca francezii si asa poate iese cine vrem noi

 6. Pingback: Din online: campanie pro vot « Alina Gorghiu Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)