Concert byron cu Alexandru Andries pe 2 iunie in Bucuresti

Sambata, pe 2 iunie, incepand cu ora 19:00, pe Terasa Verona din Bucuresti (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, in curtea librariei Carturesti), trupa byron va lansa primul concert romanesc pe disc Blu-ray, cu o calitate impecabila a sunetului si imaginii.Live Underground, filmat in Salina Turda si produs in parteneriat cu Empire Video Production si cu participarea HBO Romania, inseamna mai bine de o ora si jumatate de muzica si aproape jumatate de ora de materiale bonus. Iar cum ocazia e tocmai buna pentru un concert, byron va vor canta unplugged cu multa dragoste intr-o seara de vara alaturi de invitatii speciali Alexandru AndriesAda Milea si Ioana Mantulescu.

Discul Blu-ray Live Underground, cea mai recenta productie video a trupei, contine inregistrarile Full HD ale concertelor sustinute in noiembrie 2010 in Salina Turda. Atunci, formatia a coborat la peste 100 de metri sub pamant si a cantat atat unplugged cat si electric alaturi de invitatii Nicu Alifantis, Ioana Mantulescu, Rene Popescu, Alex Gorneanu si Gabriel Balasa. Concertele sunt insotite de un track audio suplimentar ce contine comentariile trupei, iar printre materialele bonus se numara un documentar despre salina prezentat de Marius Florea Vizante, un making-of si varianta demo a piesei „Running in Circles” ce va aparea pe urmatorul album de studio.

De asemenea, in cadrul evenimentului va fi prezentata si isi va avea lansarea oficiala aplicatia byron pentru Android.

Pret bilet: 30 lei
Terasa Verona – str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, sector 1, Bucuresti (in curtea librariei Carturesti), telefon 0732 003 060.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Concert byron cu Alexandru Andries pe 2 iunie in Bucuresti”

  1. Pingback: Trupa byron are aplicație pentru android « Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)