Cine vrea să fie ambasador al RCC la TIFF 2012?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Despre TIFF si care e scopul și durata vizitei lui în cultura românească nu are rost să vă mai spun :D Ce vreau să vă spun, totuși, este că am obținut acordul simpaticilor de la departamentul de social media (nu știu dacă așa se numește oficial, dar no, așa îmi place să îi zic :D) să am un ambasador al Republicii Culturale Chineze pe durata întregului Festival.

Ambasadorul va primi un card care va garantează accesul la 35 de proiecţii, la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale marcate cu asterisc (*). Deţinătorul cardului îşi va putea procura bilete în avans (sau în ziua proiecţiei) pentru orice film din programul TIFF, în limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF. Deţinătorul TIFFcard-ului nu poate viziona mai mult de 6 proiecţii pe zi şi nu poate procura două bilete la aceeaşi proiecţie. TIFFcard-ul nu garantează accesul la recepţiile, spectacolele sau concertele din cadrul festivalului.

În schimb vreau o acoperire cât mai bună a ceea ce se întâmplă la TIFF. Căci ar fi păcat ca această prea minunată Republică să rateze anumite chestiuni :D

Condiții esențiale pentru a fi desemnat ambasador
– să fii din Cluj-Napoca (mă rog, poți să fii și fin Berlin, ideea e că nu se decontează transportul, cazarea și masa, asta am vrut să subliniez :D)
– să știi să scrii românește și cât de cât pe limba 2.0 (adică să înțelegi că blogul nu e ziar) :D O să îți fac cont pe RCC și scrii direct.
– să poți face și niște poze de pe acolo (nu neapărat cu un aparat de 1000 de euro, merge și cu telefonul, dar să fie niște poze :D)
– să scrii cât mai multe postări despre ce se întâmplă la Festival (și despre filme, dar și despre atmosferă, despre ce crezi tu că ar merge)

Pentru a primi această onorantă însărcinare, vă rog să îmi dați un mail pe cristi.china pe gmail.com cu un fel de lămurire de ce și dacă puteți să vă ridicați la înîlțimea acestei îndatoriri :D

Aștept mailurile voastre până pe 29 mai, ora 23.59 trecute fix.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cine vrea să fie ambasador al RCC la TIFF 2012?”

  1. Pingback: Ștefania Ioana Chiorean este ambasadorul RCC la TIFF « Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)