Cine vrea să fie ambasador al RCC la TIFF 2012?

Despre TIFF si care e scopul și durata vizitei lui în cultura românească nu are rost să vă mai spun :D Ce vreau să vă spun, totuși, este că am obținut acordul simpaticilor de la departamentul de social media (nu știu dacă așa se numește oficial, dar no, așa îmi place să îi zic :D) să am un ambasador al Republicii Culturale Chineze pe durata întregului Festival.

Ambasadorul va primi un card care va garantează accesul la 35 de proiecţii, la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale marcate cu asterisc (*). Deţinătorul cardului îşi va putea procura bilete în avans (sau în ziua proiecţiei) pentru orice film din programul TIFF, în limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF. Deţinătorul TIFFcard-ului nu poate viziona mai mult de 6 proiecţii pe zi şi nu poate procura două bilete la aceeaşi proiecţie. TIFFcard-ul nu garantează accesul la recepţiile, spectacolele sau concertele din cadrul festivalului.

În schimb vreau o acoperire cât mai bună a ceea ce se întâmplă la TIFF. Căci ar fi păcat ca această prea minunată Republică să rateze anumite chestiuni :D

Condiții esențiale pentru a fi desemnat ambasador
– să fii din Cluj-Napoca (mă rog, poți să fii și fin Berlin, ideea e că nu se decontează transportul, cazarea și masa, asta am vrut să subliniez :D)
– să știi să scrii românește și cât de cât pe limba 2.0 (adică să înțelegi că blogul nu e ziar) :D O să îți fac cont pe RCC și scrii direct.
– să poți face și niște poze de pe acolo (nu neapărat cu un aparat de 1000 de euro, merge și cu telefonul, dar să fie niște poze :D)
– să scrii cât mai multe postări despre ce se întâmplă la Festival (și despre filme, dar și despre atmosferă, despre ce crezi tu că ar merge)

Pentru a primi această onorantă însărcinare, vă rog să îmi dați un mail pe cristi.china pe gmail.com cu un fel de lămurire de ce și dacă puteți să vă ridicați la înîlțimea acestei îndatoriri :D

Aștept mailurile voastre până pe 29 mai, ora 23.59 trecute fix.

Un comentariu la “Cine vrea să fie ambasador al RCC la TIFF 2012?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: