I.D. SARRIERI BOUTIQUE ÉPHÉMERE, vineri si sambata

L’histoire de séduction écrite par I.D.Sarrieri Volumul III este gata de lansare. Se intampla vineri, 25 si sambata, 26 mai, iar tema acestui nou eveniment a fost inspirata de Festivalul Filmului de la Cannes, aflat in plina desfasurare.

Intre orele 12 :00 – 21 :00,  I.D. SARRIERI  BOUTIQUE ÉPHÉMERE isi invita din nou clientele la Gaia, intr-un decor cruise inspiration, pentru un nou capitol din evolutia unui brand iconic, cu piese memorabile de lenjerie distinse prin eleganta si seductie si le va rasfata cu discounturi fantastice. Piesele de rezistenta sunt costumele de baie, parca desprinse din filmele cu Brigitte Bardot si Sophia Loren, iar corsetele si body-urile se asorteaza perfect cu tinuta de club.

Vor fi 2 zile / 18 ore de shopping cu discounturi de pana la 70%, pentru toate colectiile I.D. Sarrieri create pana acum: corsete din dantela chantilly si matase, colectii de lenjerie cu cristale Swarovski si alte piese, unele dintre ele prezentate in premiera, asa cum s-a intamplat si in editiile precedente.

In cadrul buticului efemer va fi prezentat in premiera un accesoriu indispensabil al acestei veri. Este vorba despre noul epilator Philips SatinSoft. Noul epilatoar Philips SatinSoft poate fi utilizat si la dus, lasand o piele catifelata, perfecta pentru costumele de baie si lenjeria de vacanta. Gama cuprinde 3 modele, cu un design minimalist si nuante pastelate.

Nu ratati petrecerea de sambata seara din Gaia, de inspiratie „Croisette”.

Pe curand la I.D. SARRIERI  BOUTIQUE ÉPHÉMERE, vineri, 25 si sambata, 26 mai, intre 12 :000 – 21 :00. Gaia Boutique Club, Str. Tarmului nr.19, sector 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: