Caut bloggeri brașoveni cu inima mare. Îi declar faini :)

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

La cum mă știți pe mine, vă dați seama că nu am cum să stau pe margine când văd un astfel de apel la Manafu. Mă rog, din păcate tot pe margine o să stau, căci pe 29 eu sunt la Cluj-Napoca, am treabă acolo, așa că nu o să pot pune mâna la propriu, deși cred că tare fain ar fi fost… Adică a fi parte dintr-o astfel de inițiativă care presupune construirea a 4 case pentru 4 familii nevoiase, in cadrul proiectului Build 4 Tomorrow, proiect initiat de Fundatia Vodafone si sustinut local de Fundatia Charity Works, în localitatea Cristian, adică să ajuți la construirea viitorului unor oameni mi se pare un gest pe care ar trebui să îl facem măcar o dată în viață.

De aceea, dragi tovarăși din Brașov, vă rog să dați și voi o mână de ajutor. Și să vă înscrieți dacă puteți participa în data de 29 mai la această superbă ispravă, veți fi contactați pentru a vedea cum se rezolvă partea cu transportul până la Cristian. Iar dacă nu, poate ajutați la promovarea acțiunii pe blogurile voastre, pe twitter, pe facebook, pe unde mai puteți. Vă mulțumesc.

Build 4 Tomorrow este un proiect initiat de Fundatia Vodafone si sustinut local de Fundatia Charity Works.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)