Voi știți care sunt comorile verzi ale Bucureștiului?

Indiferent dacă știți sau nu, eu zic că merită să participați la Detectivii Veloverzi. Vă recomand să intrați pe site să vedeți în detaliu despre ce este vorba, eu vă spun doar că e ceva gen treasure hunt pe teme de mediu și că puteți să alegeți varianta cu grad mare de dificultate sau varianta family, adică numai bună să vă scoateți piticii pe 9 iunie la o tură eco prin București :)

Eu, din păcate, o să fiu plecat din Capitală. Și vă întreb dacă există cineva care și-ar lua angajamentul să participe la această frumoasă ispravă și să scrie o relatare aici pe chinezu.eu despre ce s-a întâmplat? :) Dacă există doritori, îi rog să îmi dea un mail pe cristi.china pe gmail.com să povestim ce și cum. Mulțumesc :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Voi știți care sunt comorile verzi ale Bucureștiului?”

 1. Ce tare este punctl asta din Regulament :))
  6.5.4. Organizatorii nu au nicio raspundere referitoare la echipele sau membrii acestora care se ratacesc prin Bucuresti, lasandu-se ispititi de alte tipuri de comori si nu mai ajung la linia de sosire.

 2. Multumesc Alex, mai mult de jumatate din cei care au citit regulamentul , au retinut punctul asta :P.
  Cand l-am scris , m-am gandit si la alte situatii si treasure hunt-uri la care am participat eu sau prietenii, cand in final organizatorii s-au trezit ca nu ii mai gaseau pe toti care au plecat.
  Unii plecasera cu tot felul de urgente, altii s-au pierdut pe traseu si au uitat sa mai revina la timp( au fost sa manance si dupa ce au plecat si organizatorii acasa au sunat si ei , ca nu mai e nimeni la finish sa ii inregistreze =)) )

  Are dreptate Cristi, lumea de regula nu citeste regulamentul, de aceea , cei interesati pot descarca varianta completa in formatul PDF, ce este pe site fiind doar punctele esentiale.

  Va asteptam cu mic cu mare , sa ne castigati comorile „verzi”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)