Cum să faceți să nu mai ratați niște chestii

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum în ultima vreme am tot lansat tot felul de provocări și invitații la tot felul de evenimente și de campanii care mai de care mai preafrumoase, adică activitate intensă acilea la mine, ce să mai :D, văd că primesc din ce în ce mai des niște reacții gen ”aaaa, ce mișto, păi io de ce nu am știut de asta?”, după ce ”asta” se întâmplase, evident. Ca să nu mai zic de cei care îmi reproșează direct în buză ”de ce nu mi-ai zis de chestia asta, nu știam că mă interesează?”. Say what? :))

Am o soluție foarte simplă pentru toate aceste probleme. Ba chiar și pentru acele probleme care s-ar putea să mai apară pe filiera asta :D Să vă invit să mă lipiți de feedul vostru (http://feeds.feedburner.com/chinezu-eu) sau, pentru cei care preferă mailul, să vă băgați mailul vostru personal colea în side bar în dreapta, unde scrie ”Daca vrei prin mail…” ca să fiți informați despre ce mai fac pe aici. Și ca să nu mai îmi ziceți, știți voi, de alea… :D

Je vu remersie bocu pur votrâ atension :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cum să faceți să nu mai ratați niște chestii”

  1. Ahaaaa, deci ca sa intelegi, de-acum inainte trebuie sa sari ca vulturul pe telefon sau pe e-mail, ca sa ii anunti pe fiecare dintre cei pe care ii cunosti, de cate o chestie, ca e foarte posibil sa-i intereseze :)))))) Asta mi se pare la fel de tare ca si cealalta, cu de ce n-ai raspuns la telefon cand tu petreceai timp cu familia. Sau de ce n-ai raspuns la ora 22, sambata, cu mentiunea „mah, si ardea rau” sau cum a fost aia.
    Inca nu contenesc sa ma minunez de comportamentele astea pe care le asterni matale pe blog.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)