Cum să faceți să nu mai ratați niște chestii

Cum în ultima vreme am tot lansat tot felul de provocări și invitații la tot felul de evenimente și de campanii care mai de care mai preafrumoase, adică activitate intensă acilea la mine, ce să mai :D, văd că primesc din ce în ce mai des niște reacții gen ”aaaa, ce mișto, păi io de ce nu am știut de asta?”, după ce ”asta” se întâmplase, evident. Ca să nu mai zic de cei care îmi reproșează direct în buză ”de ce nu mi-ai zis de chestia asta, nu știam că mă interesează?”. Say what? :))

Am o soluție foarte simplă pentru toate aceste probleme. Ba chiar și pentru acele probleme care s-ar putea să mai apară pe filiera asta :D Să vă invit să mă lipiți de feedul vostru (http://feeds.feedburner.com/chinezu-eu) sau, pentru cei care preferă mailul, să vă băgați mailul vostru personal colea în side bar în dreapta, unde scrie ”Daca vrei prin mail…” ca să fiți informați despre ce mai fac pe aici. Și ca să nu mai îmi ziceți, știți voi, de alea… :D

Je vu remersie bocu pur votrâ atension :D

5 comentarii la “Cum să faceți să nu mai ratați niște chestii

 1. Bancul Zilei Răspunde

  Vezi ca e o mica greseala ” să vă băgați mailu, costru personal colea „

 2. Cris-Mary Răspunde

  M-am abonat si eu sapt trecuta ca sa tin pasul si sa nu ratez nimic :)

 3. Alex Răspunde

  Ahaaaa, deci ca sa intelegi, de-acum inainte trebuie sa sari ca vulturul pe telefon sau pe e-mail, ca sa ii anunti pe fiecare dintre cei pe care ii cunosti, de cate o chestie, ca e foarte posibil sa-i intereseze :)))))) Asta mi se pare la fel de tare ca si cealalta, cu de ce n-ai raspuns la telefon cand tu petreceai timp cu familia. Sau de ce n-ai raspuns la ora 22, sambata, cu mentiunea „mah, si ardea rau” sau cum a fost aia.
  Inca nu contenesc sa ma minunez de comportamentele astea pe care le asterni matale pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: