Caut delegat oficial din partea chinezu.eu la 11even.ro

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Alexandra merge ca delegat. Scuze pentru anunțul târziu, dar am avut niște zile…

Căci eu, din motive ce țin de programul meu încărcat, nu sunt în București pe 28 mai, când are loc 11even București. Altfel sus, joc un pic în deplasare etapa asta :D Dar cum tare mi-aș dori să fiu la locul faptei măcar indirect, tare aș vrea să deleg pe unul din cei ce îmi fac onoarea să mă citească să meargă în locul meu și, după aia, să scrie pe chinezu.eu despre cum i s-a părut. Organizatorii, amabili, mi-au oferit o invitație dublă în acest scop.

Așadar, vă invit să îmi spuneți în comentarii de ce credeți că România are mare nevoie de noi modele. Căci pornim toți de la ideea că maere nevoie avem de așa ceva… Nu zic că Ștefan cel Mare și Mihai Viteazu nu își fac ei treaba în panteonul național, dar parcă apelul ăsta constant la trecut sufocă prezentul și subțiază rău viitorul…

Aștept comentariile voastre până sâmbătă, 26 mai, ora 23.59. Evident că voi fi foarte subiectiv în alegerea delegatului, asta se înțelege de la sine :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Caut delegat oficial din partea chinezu.eu la 11even.ro”

 1. sarisem evident peste scrierea efectiva a raspunsului :))) I’m blonde today..
  De ce avem nevoie de modele? Pentru ca fara modele de bun simt si care- culmea!!- sa mai si vorbeasca corect despre ce se intampla in tara si in lume, despre cultura si tendinte, vom ajunge sa ne preocupam doar de ce junk food mananca Daniela Crudu, ce chiloti mai expune pe podium stramba lu Dodel sau care cu cine mai umbla. Fara modele de calitate rezultatele se observa an de an la bacalaureat si pe sticla.

 2. Pana la a vorbi de noi modele, Romania are nevoie de un popor care sa inteleaga ca avem infinit mai multe modele de urmat decat cele care sunt ‘pe val’ in prezent. Pentru ca ele, modelele, exista si-ar fi foarte bune de urmat. Romania are modele de urmat; romanii insa ii vor urma doar atunci cand vor intelege ca e nevoie de multa munca, sacrificii si pasiune si nu-i suficient sa-ti arati chilotii sau ce stim ca se mai practica. Adica, noi modele de urmat avem, ne-ar trebui un popor mai rasarit… #numazic :)

 3. Hm, e cu dus-intors intrebarea asta! Initial voiam sa raspund de ce ar avea nevoie Romania de modele, insa treaba asta cu NOI modele e mai complicata putin. Intotdeauna Romania o sa aiba nevoie de noi modele, pentru ca timpurile, interesele, curentele de orice fel se schimba; e normal si e vital sa apara noul si in ceea ce priveste modelele. Acum, daca intrebarea se refera la faptul ca modelele Romaniei de acum sunt Bianca & Bote si de ce ne-ar trebui unele noi, nu stiu ce sa raspund. Alea nu sunt modelele mele si nu vor fi niciodata. Prin discutiile pe care le port cu oamenii din jurul meu si prin articolele pe care le scriu pe blog, eu promovez alte modele.

 4. Este o nevoie despre care eu cred ca priveste pe toata lumea, indiferent de nationalitatea pe care o avem in posesie.
  Pe intreaga durata a vietii urmam diverse modele: in primii ani sunt parintii, fratii sau surorile mai mari, apar apoi educatoarea, invatatoarea, poate vreun profesor, avansand in lecturi descoperim ca de fapt modelul nostru este un personaj din romanele parcurse, apoi trecem la marii invatati ai lumii si nu ne oprim. Aparitia unei noi idei starneste in noi curiozitatea incercarii si deja pasul este facut spre acel model.
  Avem nevoie de nou pentru evolutie, pentru trecerea peste etapele vietii. Insa aceasta evolutie nu este doar a noastra, ci a intregii lumi. Si astfel avem nevoie de modele care s-au format recent, nu cu sute de ani in urma. Societatea din prezent cere idei noi, adaptate la noua tehnologie, la cerintele prezentului. Nimeni nu spune ca ceea ce a facut Stefan cel Mare nu este de laudat sau ca Alexandru Ioan Cuza nu merita mentionat, insa avem nevoie de a cunoaste noile tehnici de obtinere a succesului, cuceririle se fac altfel acum.

 5. Cristi, eu cred ca avem nevoie de noi modele pentru că trăim într-o lume în care primează cantitatea, în defavoarea calității. Avem emisiuni tv cu formate similare, purtăm haine care au luat locul cărților de vizită, mergem în restaurante în care comandăm cel mai scump vin, deși nu facem diferența între notele lui…Acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care e nevoie de oameni care să demonstreze că există alternative. Întotdeauna se poate, cum îmi place mie să spun, If there is a will, there is a way ! Și intuiția îmi spune că speaker-ii de la 11even.ro fac parte din această categorie !

 6. Mult succes celui/ celei care va ajunge la eveniment, şi aştept postul cu interes.

  Eu tre’ să mulţumesc autorului că mi-a dat imboldul şi aşa m-a ajutat să sedimentez gândurile care mi se învălmăşeau în cap pe subiectul ăsta, şi aşa am pus de un post: http://ovidiubordeut.wordpress.com/2012/05/25/modele/.

  Pe scurt (pt ca să nu mai accesaţi postul decât dacă sunteţi foarte curioşi), eu zic că:
  – avem nevoie de modele ca să învăţăm din experienţa altora,
  – ne trebuie modele coerente, stabile în timp şi consecvente ca să nu rătăcim între un model şi altul şi să rămânem în continuare zăpăciţi,
  – ar fi timpul să facem trecerea de la modele cu formă la modele cu conţinut,
  – n-ar fi rău să acceptăm/ tolerăm modelele celor din jur,
  – să construim pe ceea ce ni se potriveşte, şi
  – să deschidem ochii spre ce direcţie ne conduc modelele pe care ni le alegem.

  Şi să avem speranţă că asta e ceea ce ne trebuie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)