23.07.2017

Andreea Răducan ajunge în Craiova, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Iași, Constanța. Ca scriitoare :)

În perioada 19 mai – 30 iunie, Andreea Răducan, multiplă campioană mondială şi olimpică la gimnastică, organizează un turneu de promovare a cărţii autobiografice – “Reversul medaliei” – în 8 oraşe din ţară (Craiova – 19 mai, Braşov – 26 mai, Sibiu – 27 mai, Cluj-Napoca – 2 iunie, Timişoara – 9 iunie, Oradea – 16 iunie, Iaşi – 23 iunie şi Constanţa – 30 iunie).

“Reversul medaliei” este o carte extrem de emoţionantă despre sportul de mare performanţă, despre o sportivă care a găsit resursele necesare pentru a merge mai departe după nedreptatea de la Sydney. O carte care ne îndeamnă sa reflectăm la propriul nostru destin, la inechităţile şi durerile pe care le-am avut noi înşine de înfruntat.

“Această carte autobiografică a fost scrisă la dorinţa publicului, care a urmărit tremurând de emoţie în faţa televizorului competiţiile gimnastelor din România. Şi eu am fost una dintre ele. Performanţele sunt asemănătoare, însă povestea fiecăreia este diferită. Cât de frumoasă şi grea este viaţa unui sportiv, a unei gimnaste de performanţă! Câtă muncă şi câte sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Şi ce simte un campion când salută publicul de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. „Reversul medaliei” spune o poveste despre care a vorbit o lume întreagă.

Începând din 19 mai, pornim în turneul de lansare a cărţii. Primul oraş – Craiova. Ne dorim să ajungem aproape de cei care vor să afle detaliile unei poveşti impresionante”, declară Andreea Răducan.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce părere aveți despre afișul oficial FITS 2012

Biroul lui Ion Rațiu la Noaptea Muzeelor

2 comentarii

 1. ema
  marți, 22 mai 2012, 12:59

  Buna ziua! Nu am gasit nicaieri unde va avea loc evenimentul de la Cluj. Si la ce ora. Ma puteti ajuta?

  Răspunde
 2. vineri, 25 mai 2012, 12:33

  Buna Ema.
  Evenimentul din Cluj va avea loc sambata, 2 iunie, de la ora 15:00, la Polus Center.
  Te asteptam cu drag!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *