Andreea Răducan ajunge în Craiova, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Iași, Constanța. Ca scriitoare :)

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

În perioada 19 mai – 30 iunie, Andreea Răducan, multiplă campioană mondială şi olimpică la gimnastică, organizează un turneu de promovare a cărţii autobiografice – “Reversul medaliei” – în 8 oraşe din ţară (Craiova – 19 mai, Braşov – 26 mai, Sibiu – 27 mai, Cluj-Napoca – 2 iunie, Timişoara – 9 iunie, Oradea – 16 iunie, Iaşi – 23 iunie şi Constanţa – 30 iunie).

“Reversul medaliei” este o carte extrem de emoţionantă despre sportul de mare performanţă, despre o sportivă care a găsit resursele necesare pentru a merge mai departe după nedreptatea de la Sydney. O carte care ne îndeamnă sa reflectăm la propriul nostru destin, la inechităţile şi durerile pe care le-am avut noi înşine de înfruntat.

“Această carte autobiografică a fost scrisă la dorinţa publicului, care a urmărit tremurând de emoţie în faţa televizorului competiţiile gimnastelor din România. Şi eu am fost una dintre ele. Performanţele sunt asemănătoare, însă povestea fiecăreia este diferită. Cât de frumoasă şi grea este viaţa unui sportiv, a unei gimnaste de performanţă! Câtă muncă şi câte sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Şi ce simte un campion când salută publicul de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. „Reversul medaliei” spune o poveste despre care a vorbit o lume întreagă.

Începând din 19 mai, pornim în turneul de lansare a cărţii. Primul oraş – Craiova. Ne dorim să ajungem aproape de cei care vor să afle detaliile unei poveşti impresionante”, declară Andreea Răducan.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Andreea Răducan ajunge în Craiova, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Iași, Constanța. Ca scriitoare :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)