Interesantă ideea cu foto-maratonul ”Cuvinte pe peliculă”

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Mie îmi place cum sună ideea. Deși ar fi ideal să pot ajunge să dau un ochi pe acolo, că așa din povești nu e ca în realitate :) Din păcate, însă, am un program ciudat rău și cam 93,45% șanse să nu ajung. Dar dacă unul dintre voi are drum pe acolo, nu mi-ar strica o relatare pentru RCC :D Așa ca dăcă se oferă cineva, dați un semn pe cristi.china pe gmail. Mulțam :)

Info mai oficial: F64 Studio, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania, sustine initiativa Centrului Ceh „Cuvinte pe pelicula”, onorand atat fotografia analog cat si literatura ceha. Rezultatul va fi o expozitie de peste 1.000 de fotografii alb-negru menite sa puna in valoare operele celor mai renumiti autori cehi, printre care Franz Kafka, Bohumil Hrabal, Karel Čapek , Václav Havel.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)