14 comentarii la “Desigur, alții ar fi făcut-o mult mai bine, desigur

 1. gaby Răspunde

  Bravo! Pacat totusi ca unii au dat-o in balarii legat de subiectul asta

  • Cristian China Birta Răspunde

   @gaby
   Dreptul lor, treaba lor, fiecare face ce vrea si isi croieste destinul, ca sa zic asa, cum vrea.

 2. Valy Răspunde

  Eu raman la ideea ca e WRONG cu share-ul ala. Puteau sa doneze frumos si sa se si laude cat vor. Dar din cauza la acel share e plin facebook ce poze cu Serban Ionescu pe pat, fundal rosu cu inimioare, acelasi text ca la campania ZorileStore… Si e urcata poza si shareuita de mii de ori, in conturi gen „frumushelu tudorelu” sau altele. Acum vin si intreb, ce beneficiu aduc acele sharuri lui Serban Ionescu? Cine doneaza bani in urma unei poze urcate in contul lui gigel frumushel si in urma a mii de shareuri? Si pe urma ma mai intreb, nu cumva strica imaginii Zorile?

  Un exemplu: http://imgur.com/lmTzA

  Ca exemplul dat sunt multe…

  Tot respectul pentru donatie, dar proasta miscarea cu shareul pe FB. Atat zic :)

 3. Adrian Răspunde

  Oameni buni. Plasati azi o comanda pe Zorilestore si ei doneaza 1% din vanzari. Trecand peste hidosenia campaniei facem un calcul: la vanzari de 5000 RON pe zi se ajunge la ~150,000 RON lunar. 1% – 1500 RON.

 4. Adrian Răspunde

  @Cristian China Birta: Personal am facut donatii de care nici prietena mea nu stie. Nu conteaza pe cine ajuti conteaza ca ajuti si atat. Este asemenea unei rugaciuni. La un eveniment bine organizat se strangeau acesti 2 mii de euro intr-o fractiune de secunda, cat ai clipi! Nu aveam nevoie de Zorilestore pentru asta.
  Privit in ansamblu si tinand cont de toate pozele ce bantuie Facebook-ul cu copii fripti si femei schingiuite toata chestia asta nu poate sa-mi provoace decat greata. Suntem un popor de sensibili si sufletisti. Pentru o secunda!

  • Cristian China Birta Răspunde

   @Adrian
   Ok, am inteles. La urma urmei fiecare isi alege pe ce drum si cum merge in viata. Eu am ales ceva, tu altceva. E bine macar ca putem discuta civilizat despre asta. Lucru pentru care iti multumesc.

 5. Tudor Răspunde

  @Adrian: Astept din partea ta un op de 5.000 de lei donati catre Serban Ionescu – proveniti dintr-un eveniment „bine organizat”. :)

 6. Adrian Răspunde

  Tudor: Nu ma pricep la evenimente, zic doar ca ar fi posibil. Poate sunt naiv, cine stie.

 7. Tudor Răspunde

  Multam’ pentru raspuns

 8. kirk douglas Răspunde

  Mosule – chinez, roman sau ce oi fi,

  Gestul in sine este remarcabil.
  Mediatizarea gestului este jenanta si distruge gestul in sine.

  Te simti altfel dupa ce ai facut publica respectiva chitanta?

  Daca tu nu ai raspunsul, il vom intreba acelasi lucru pe Gigi Becali, ca el e oricum mai experimentat decat tine la treburi d-astea.

  • Cristian China Birta Răspunde

   @kirk douglas
   Iti dai seama ca las comentariul tau doar ca sa arat ca sunt foarte permisiv cu cei care nu au atata bun simt (le-as zice cojnes dar le-as zice degeaba, caci nu exista) sa nu stea in anonimat. Caci anonimatul asta e foarte fain in felul lui. Te lasa sa nici nu faci nimic si sa si vorbesti doar ca sa te afli in treaba, nefacand nimic, desigur.
   Tu iti dai seama ca nu existi si ca io vorbesc singur, da?

 9. Tudor Răspunde

  Daca ai fi vazut Filantropica ai fi inteles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: