Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Am acordat un fel de drept la replică celor de la Fratelli

Când v-am întrebat ce părere aveți că cei de la Fratelli și-au deschis blog, v-am spus că sunt tovarăș cu Carmen, PR-ul clubului. Drept pentru care ea a crezut că e frumos să vă răspundă într-un mail pe care mi l-a trimis. Iar eu, cum nu prea am spor la scris zilele astea (#aroganta :D), am zis că e cazul să mai bag o postare. Cine înțelege de aici că e nuș ce campanie plătită pentru Fratelii, apoi ăla e fan BamBoo =))

Draga Cristi,

Dupa cum bine stii, Fratelli este prezent acum in Bucuresti, Constanta, Timisoara si Mamaia, comunica pe 3 site-uri, 3 pagini de Fb, 2 conturi de twitter, un cont de tumblr, un cont de youtube pentru 7 cluburi care se bucura de 7 ani, weekend de weekend de clienti permanenti, dar si  foarte multi clienti noi, care tind sa devina permanenti :)

Pe aceste canale de comunicare anuntam saptamanal evenimentele pe care le organizam, artistii invitati, conceptul petrecerilor, poze de la evenimente, etc.

Realizarea unui blog Fratelli s-a nascut din dorinta de a completa partea de comunicare a brandului intr-o directie ce nu este integrata de platformele sociale.

Pentru noi, importanta este o informare mai “consistenta” asupra evenimentelor si mai ales asupra invitatilor pe care ii avem.

Facebook-ul ne permite o comunicare live cu publicul nostru, insa blogul aduce in plus detalii si informatii ce contureaza istoria brand-ului Fratelli, natura si stilul invitatilor si al evenimentelor, detalii despre locatiile noastre si despre staff-ul cu care clientii se intalnesc in cluburile Fratelli. Toate aceste elemente au ajuns sa compuna in ultimii 7 ani o poveste de succes, 100% romaneasca, pe care o poti rasfoi aici.

Campul lexical al brandului este compus din muzica, moda, food design, cool stuff & interior design, asa ca pe blog vom introduce in viitorul apropiat astfel de postari… :)

Cel mai greu este inceputul, iar noi iti multumim mult ca ne esti alaturi!

PS.  Multumim frumos, Roxana, Andreea, Gaby, Cris-Mary, Relax,  Florinel Cris, Cristina, Ciprian Neculai, Catalin pt comentariile lor! Ne onoreaza!

Multumim si celor aproape 69.800 de fani care ne urmaresc pe Facebook si Twitter si celor care ne urmaresc clipurile de pe canalul de youtube si ne-au ajutat sa realizam in mai putin de jumatate de an de cand l-am creat, aproape 79.000 de vizualizari!

[nggallery id=15]

7 comentarii la “Am acordat un fel de drept la replică celor de la Fratelli

 1. Catalin Reply

  Gestul de a multumi pentru comentarii mi se pare genial. +1 pentru PR.

 2. BogDan Reply

  Nu sunt pe stilul şi preferinţele mele, dar gestul merită toată atenţia. Felicitări, că altceva nu poate fi spus :)

 3. Cristian China Birta Reply

  @Catalin @Bogdan
  Si mie imi place cand vad o normalitate de astea. Desigur, normalitate pentru vreo 2,34% din companii :))

 4. Catalin Reply

  2,34%??? Ne spui si noua sursa acestei informatii? :))

 5. Cris-Mary Reply

  Am avut dreptate :P Pentru putin , cu drag oricand :D O sa-i urmaresc si eu sa vedem ce lucruri interesante anunta :D

 6. gaby Reply

  Wow, nu ma asteptam. Frumos gest :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.