Puteți să mă citați dacă vreți

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Prefer să greșesc făcând ceva decât să nu greșesc nefăcând nimic.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Puteți să mă citați dacă vreți”

 1. Om bun, ‘suna’ fain. Exista (si) contraexemple:

  1. Strategie militara: Carl von Clausewitz, Tucidide, Sun Tzu, Myiamoto Musashi, Kagemusha (ultimul e film). Pentru detalii PM sau email. :)
  2. Sport: studii arata ca e mai probabil ca un portar sa apere un penalty daca sta pe loc decat daca se arunca in una din parti; confortul psihic de a fi incercat sa apere penalty-ul e insa un rezultat cu care se impaca toata lumea, portar, coechipieri, antrenor si public.
  3. Domestic: „nu repara ce nu e stricat”. Merge si ca ‘maxima’ Murphy.
  4. Management (Jack Welch si altii): managerii care iau decizii radicale sunt mai bine vazuti si considerati mai competenti decat cei care (doar) continua munca predecesorilor. Schimbarea managerilor ‘vine’ si cu decizii de business ‘indraznete’ (ca doar de aia s-a schimbat conducerea), dar care de multe ori nu se transforma in rezultate pozitive.

  PS. 5. (pt ca sa dau si un exemplu personal, nu numai sa reactionez la ‘poezia’ citatului, sa citez din altii sau sa dau exemple din istorie) Eu: (ca manager) M-am aflat cotidian in situatia de a lua decizii. Au existat cazuri in care AM SIMTIT ca o decizie imediata (dintre cele care imi veneau in cap) nu e buna, am asteptat, argumentele s-au ‘sedimentat’ si am ajuns la o actiune diferita de cea indicata de impulsul de moment, dar cert mai buna.
  PPS. Disclaimer: nu ma intereseaza sa ma ‘dau rotund’ cu cele scrise pana acum, ci doar sa completez postul pt o imagine ‘mai’ completa. M-as bucura daca as reusi. :)

  Zile bune si decizii de (in)actiune si mai bune!
  Ovidiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)