Ipocrizia e mai greu de depistat în lumea 2.0

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mă apucă pe mine să vă provoc să ghiciți care o să fie brandurile care o să intre în top. După care rămân cu gura căscată. Căci Irina a ghicit la marele fix Top 3 Social Brands :D Drept pentru care am executat prea frumosul interviu de mai jos.

Pentru inceput (ca asa e frumos :D) sa ne spui ce faci tu in viata de zi cu zi. Fie ca e in 2.0, fie ca e in offline, cum si ce vrei tu sa ne zici.
În viaţa de zi cu zi fac ce facem toţi. Sunt o răsfățată. Pentru că lângă mine, am zi de zi, trei bărbați adevărați. Copilul, soțul și cățelul. Ei imi ocupă timpul și îmi bucură sufletul. Un job de documentare (research) care-mi mănâncă aceleaşi ingrediente ale existenţei (timp+suflet), dar care nu mă plictisește niciodată, fiindcă zilnic mă lovesc de noi provocări și asta mă face să caut și să citesc foarte mult. În plus, o mare pasiune pentru fotografie în care investesc benevol şi timp, şi suflet. Cât despre online, mă caracterizează 1% inspirație și 99% transpirație, atât pentru blogul personal, cât și pentru cel colectiv.

Te somez sa ne spui cum de ai nimerit la marele fix Top 3 Social Brands :))
Am o cucuvea care îmi spune și numerele de la loto, dar nu joc fiindcă nu-mi place :)) Acum serios vorbind, m-a fascinat domeniul marketingului online, ca atare am citit și citesc mereu articole și cărți despre asta. În ceea ce privește Top 3 Social Brands, am studiat puțin topul de anul trecut, apoi m-am gândit ce companii au fost active în social media în ultima perioadă. Vodafone e omniprezent, știe cum să facă bine social media, are oameni capabili. Nu-i de mirare că e pe loc fruntaș. Oricum sunt clientă fidelă de ani de zile. Petrom s-a impus tare cu Redescoperă România și stă strong pe CSR; deci era de așteptat să fie printre primii. Pepsi a avut recent campania aia de schimbare – Pepsi Refresh, mă așteptam cumva să fie apreciat. În rest, pur noroc :))
Care este cel mai frumos lucru care ti s-a intamplat de cand activezi in blogosfera? Dar cel mai naspa?
Cele mai mari satisfacţii din online, respectiv din blogosferă, s-au materializat în offline, prin marele câştig al unor prieteni nesperat de buni. Pe de altă parte, au fost şi cazuri când am fost neplăcut surprinsă să descopăr că ipocrizia e mai greu de depistat în lumea 2.0. Mă enervează foarte tare furtul de conținut și goana dupa idei. Când eu transpir în căutarea unei idei trăznite pentru un articol, mă trezesc că pac aceeași idee apare a doua zi pe un alt blog… Dar asta nu mă doboară, din contră mă motivează să scot „din mânecă” alte și alte idei.
Ai prieteni in online pe care nu i-ai cunoscut si in offline? Si sa imi spui ce parere ai despre oamenii care ii cunosti in blogosfera, cum interactionezi cu ei.
Da, mi-am făcut câţiva prieteni prin intermediul blogurilor şi cu care întreţin facil legătura prin intermediul social media. Iulia KeltNora Vaum și alții.
Care este cel mai mare beneficiu pe care il obtii cu blogul? Si poti sa ne spui si despre alte beneficii, ca nu ne suparam :))
Beneficiile sunt numeroase, atât sufleteşti cât şi materiale. Însă cel mai mare rămâne câştigul de a fi cunoscut oameni deosebiţi, cu care am legat frumoase şi durabile prietenii.
Unde te vezi in urmatorii 5 ani? (Iubesc intrebarea asta standard, de un cliseu intergalactic :D)
Intergalatic ori ba, 5 ani înseamnă vreme lungă, poate chiar astăzi se vor dovedi hazardiste planurile de mâine. Nici guvernul nu a stat 4 ani. Iar răspunsul standard ar fi evoluția. Poate fi și un alt job în ramura online/pr/comunicare/marketing. Sănătoşi să fim şi restul… om vedea şi om trăi.
Cum ti se pare chinezu.eu? O intrebare standard in orice chinezarview :)
Chinezu.eu este ok. :P Nu obişnuiesc să investesc timp în lucruri care-mi displac, nu sunt utile, pe gustul meu. Însă pe Chinezu îl citesc. De multă vreme. Într-un fel, chinezu.eu trădează omul Chinezu: deschis, sociabil, comunicativ.
Un mesaj pentru cei care imi fac onoarea sa ma citeasca.
Câte o bere virtuală la toată lumea! Chinezu face cinste! :P
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ipocrizia e mai greu de depistat în lumea 2.0”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)