Rutina unei zile la birou…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Bine, unde ne întâlnim noi e mult să îi spunem birou. Adică nu în accepțiunea clasică a termenului. Mai ales că încă nici nu l-am amenajat cum trebuie. Sau, mai important, pentru că nu îi spunem așa. Pentru că este, dacă vreți, doar acel loc unde știm că avem o bază la care să revenim când avem chef, căci obligativitatea de a veni la birou și (oh, the horror…) cu program fix este cu totul inexistentă. Ce să fac, stimați tovarăși și prieteni, dacă io cred cu fiecare fibră pe care o posed că în loc să îi faci omului program fix mai bine îl lași pe el să își fixeze programul? :) Și vezi dacă merge sau nu treaba. Căci dacă nu merge, vă salutați frumos cât sunteți încă prieteni și gata, încerci altă variantă. Io așa funcționez și așa o să rămână sistemul chinezăresc multă vreme de acum înainte :D

Și ca să vă dau niște mostre despre ce activitate intensă a avut loc ieri la birou, când ne-am adunat aproape toată echipa să decidem împreună cum să amenajăm biroul (că doar fiecare trebe să se simtă bine acolo, nu doar unul singur), uitați-vă la Anne-Marie și la Vlad Dulea cum rup feng shuiul de câtă treabă au :D Nu eu le-am făcut pozele, ci Sorin Neagu. Eu eram ocupat: anallizam intens niște Heineken :))

[nggallery id=14]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Rutina unei zile la birou…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)