Weekendul acesta poți test Ford Focus cu EcoBoost de 1 l

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Căci pe 11, 12 și 13 mai se întâmplă Ford EcoDrive, adică puteți să vă înscrieți să faceți un test cu un Ford Focus echipat cu motorul EcoBoost de 1 litru, despre care au am scris ce și cum.

Puteți să vă înscrieți la test drive în aplicația de pe facebook. Eu vă recomand să vă dați o tură cu mașina asta. Pentru că motorașul de 1 litru vă va surprinde, o să vedeți :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Weekendul acesta poți test Ford Focus cu EcoBoost de 1 l”

  1. Lasa tu EcoBoost de 1 l :) si mergi fain frumos la FerrariStore din Bucuresti si fa o tura cu un 458 italia pe ”autostrada” si posteaza pe blog un review made in Romania si neaparat sa porti o sapca gen nea Marin Miliardar!!!!!! Cand esti intr-o astfel de masina ca ce-a mentionata de mine… te intrebi oare chiar am nevoie de eco in Romania?

  2. 4.8 la suta doar daca jumatate din distanta coboara o panta, cu motorul oprit:D toti pun in brosurile de prezentare cel mai mic consum posibil, insa nimeni nu zice ca acest consum este scos la viteza optima, cu radio inchis, fara AC pornit. Pai hai sa fim seriosi, cu radio si AC pornite, prin bucuresti, nu cred ca scoate sub 8 iar in afara probabil sub 4 iar nu scoate, dec media urca pe la 6, ceea ce nu mai e nimic fabulos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)