Cum se construiește un “hit” pe YouTube

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Și despre asta se va vorbi la RoNewMedia. Zic ”și” pentru că dacă vă uitați pe program, apoi mă gândesc că o să vin cu ceva materie de studiu după ce se termină ditai hardughia. Căci cam este cel mai mare eveniment de pe zona asta de pe la noi.

Vă zic din start că puteți ajunge și voi la seara în care niște Greuceni o să dezbată chestiunea cu viralizarea pe YouTube și alte de astea. Căci intrarea este liberă, doar că trebuie să vă înscrieți. O puteți face pe pagina specială de pe Kiss FM sau pe aplicația de pe facebook.

Și acum anunțul oficial, cu copy/paste, că nu prea am ce modifica la el :)) Zic doar că abia aștept să mă revăd cu Tavi Mistrețul de la Cronica Cârcotașilor, că de multă vreme nu m-am mai hllizit cu el :D

Finalul destivalului dedicat internetului din Europa Centrala si de Est, care va avea loc intre 16 si 18 mai la Biblioteca Nationala a Romaniei, va aduce pe scena, sub moderarea lui Claudiu „Teo” Teohari, nume cunoscute, intr-o dezbatere ce promite sa fie spumoasa: Bodgan Naumovici, Creative Director „23 Communication Ideas„, Dan Chisu, regizor, Dragos „TeteluMusat, jurnalist [ex-Academia Catavencu, Kamikaze], actor freelancer si creativ la Propaganda, Octavian „Mistretu” Pascut, actor la „Cronica Carcotasilor„, regizor si producator la  „Harcea Parcea Ent.” si Catalin Dobre, Group Creative Director la „McCann Erickson„.

“Seara Devoratorilor de Virale” la RoNewMedia este oferita de HBO GO, cu sprijinul IQads, KISS FM si Realitatea TV.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cum se construiește un “hit” pe YouTube”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)