Cum se construiește un “hit” pe YouTube

Și despre asta se va vorbi la RoNewMedia. Zic ”și” pentru că dacă vă uitați pe program, apoi mă gândesc că o să vin cu ceva materie de studiu după ce se termină ditai hardughia. Căci cam este cel mai mare eveniment de pe zona asta de pe la noi.

Vă zic din start că puteți ajunge și voi la seara în care niște Greuceni o să dezbată chestiunea cu viralizarea pe YouTube și alte de astea. Căci intrarea este liberă, doar că trebuie să vă înscrieți. O puteți face pe pagina specială de pe Kiss FM sau pe aplicația de pe facebook.

Și acum anunțul oficial, cu copy/paste, că nu prea am ce modifica la el :)) Zic doar că abia aștept să mă revăd cu Tavi Mistrețul de la Cronica Cârcotașilor, că de multă vreme nu m-am mai hllizit cu el :D

Finalul destivalului dedicat internetului din Europa Centrala si de Est, care va avea loc intre 16 si 18 mai la Biblioteca Nationala a Romaniei, va aduce pe scena, sub moderarea lui Claudiu „Teo” Teohari, nume cunoscute, intr-o dezbatere ce promite sa fie spumoasa: Bodgan Naumovici, Creative Director „23 Communication Ideas„, Dan Chisu, regizor, Dragos „TeteluMusat, jurnalist [ex-Academia Catavencu, Kamikaze], actor freelancer si creativ la Propaganda, Octavian „Mistretu” Pascut, actor la „Cronica Carcotasilor„, regizor si producator la  „Harcea Parcea Ent.” si Catalin Dobre, Group Creative Director la „McCann Erickson„.

“Seara Devoratorilor de Virale” la RoNewMedia este oferita de HBO GO, cu sprijinul IQads, KISS FM si Realitatea TV.

2 comentarii la “Cum se construiește un “hit” pe YouTube

  1. gaby Răspunde

    Ma mira ca nu-i implicata si Prima TV. Tinand cont ca e si Kiss Fm plus unul din Carcotasi

  2. Cristian China Birta Răspunde

    @gaby
    O sa dea si Prima, cred. Dar ceva gen stire de la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: