Kinky Dramas and Magic Stories

Gaia BoutiqueClub va fi sambata, 12 mai, gazda unui eveniment exlcusiv, care ii aduce pe scena pe cei considerati „raspunsul indie disco la muzica lui Adele“ sau „cei care au pus o amprenta noua, ultra-moderna asupra muzicii electro-pop“, pe scurt: The KDMS.

Considerati in egala masura cei care au spart barierele muzicii de club, ridicand-o la noi si neasteptate cote de audienta, KDMS sunt mixul perfect de suflet, sofisticare si melancolie, balansate de influentele Funk si de o anumita energie greu de catalogat, pe care, insa, producatorul suedez, Axel Boman, a definit-o cum nu se poate mai poetic: „mici diamante stralucind in noptile de toamna“. KDMS duc muzica la rang de arta, ducand stilul electronic intr-o zona noua, profunda, glamouroasa si provocatoare a soundului pop.

KDMS inseamna Kathy Diamond, diva muzicii electro soul londoneze, cat si talentatul tanar producator Max Skiba, evoluand pe scena alaturi de alti trei muzicieni. Dupa ce au scos trei single-uri in doi ani, cresterea si vizibilitatea lor a fost una atat de rapida, incat reverbatiile in lumea muzicii electronice nu au intarziat sa apara: Tensnake, Hot Chip si Jaymo sunt fanii lor declarati. De la „Never Stop Believing“, lansat cu titlu de incercare acum patru ani, si pana la intalnirea fulminananta cu labelul Gommaboys si lansarea a altor trei single-uri, KDMS s-au transformat „pentru noua scena disco underground in ceea ce reprezentau Moloko pentru fenomenul downbeat la sfarsitul anilor 90“, dupa cum scria un jurnalist german.

In pragul lansarii primului lor album, KDMS definesc miscarea indie disco intr-o maniera incarcata de „personalitate“, la rascrucea mai multor stiluri si unghiuri muzicale, acolo unde muzica disco suna futurist si „obraznic“ in egala masura, acolo unde simti vibratia lui James Chance, Lil’ Louis, David Bowie si Quincy Jones intr-un ritm ametitor si omogen, alaturi de vocea lui Chaka Khan mixata cu sound-ul anului 2012.

Gaia BoutiqueClub va invita sambata, 12 mai, la adresa din strada Tarmului, nr. 19, la un circuit halucinant in lumea „dramelor lascive si a povestilor magice“, la un experiment indie disco, asa cum nu a mai fost altul, la o noapte de suflet, magie, sofisticare si nostalgie. De la „Tonight“ la „Wonderman“ si de la „Never Stop Believing“ la „No Sad Goodbyes“, muzica celor de la KDMS au raspunsul la toate placerile, dramele si trairile umane.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)