27.04.2017

Se respectă valorile europene în sistemul educațional românesc?

Aceasta este întrebarea la care vă invit să răspundeți. Și tema asupra căreia vă invit să vă dați cu părerea. Și fac asta pentru că Mădălin m-a rugat să îi dau o mână de ajutor ca să promoveze echipa MVM din care face parte și cu care participă la concursul național de proiecte „Europa mai aproape de CNE”.

Așa că aștept părerile voastre în comentarii și să votați în sondajul de mai jos, în care dați o notă de la 1 la 10 modului în care România respectă valorile europene în sistemul educațional.

Vă mulțumesc.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Îl salut pe bloggerul care a fost ales pentru o reclamă la TV

Înapoi linkuri?

7 comentarii

 1. marți, 8 mai 2012, 11:18

  Nu, clar! Am dat 2, fiindca atunci cand fiecare ministru face ce il duce capul, examenele / metodologiile si totul se schimba de la an la an, pe termen lung o sa duca la o tara de inculti…

  Răspunde
 2. marți, 8 mai 2012, 11:27

  Se respecta bineinteles, dar asta nu e neaparat un lucru bun pt invatamantul romanesc. S-au integrat in invatamantul normal copii cu deficiente ca sa nu facem discriminare, s-a renuntat la uniforme ca sa oferim libertate de exprimare, se mizeaza nu pe performanta academica ci pe socializare.
  Eu nu consider ca valorile europene sunt deasupra valorilor romanesti din perioada ante-decembrista, cand se facea carte, disciplina era disciplina iar profesorul era respectat pt stiinta nu pt masina pe care o conduce.

  Răspunde
 3. marți, 8 mai 2012, 13:47

  Dau si eu o mana de ajutor (microfon) unui tanar implicat in acest proiect. Delatii ai la http://www.mirceahodarnau.ro/impreuna-pentru-europa-la-radio-ring-video/2012/05/

  Răspunde
 4. marți, 8 mai 2012, 14:03

  Hmm , e obligata sa le respecte prin prisma faptului ca facem parte din UE.. Reuseste?! Prea putin! Parerea mea e ca bajbaie inca si se loveste de mult prea multe aspecte negative decat pozitive. Dar , apreciez si laud initiativele unor profesori de generatie mai noua care se chinuie sa faca lucruri deosebite impreuan cu elevii lor. Stiu ca exista insa nu se lauda cu asta ci prefera sa taca si sa faca.

  Răspunde
 5. marți, 8 mai 2012, 14:20

  Mulțumim pentru ajutorul acordat in promovarea campaniei de informare!

  Răspunde
 6. marți, 8 mai 2012, 14:37

  Multam’ , Chinezule, pentru sprijin :)
  Am notat cu 5 pentru ca mi-e mila de bietii elevi din ziua de azi. Un sistem de invatamant performant este cel care dispune de proiecte pe termen lung (perioada alocata de un tanar invatamantului traditional este de minim 16 ani), iar la noi il schimba de la an la an.

  Răspunde
 7. joi, 25 octombrie 2012, 20:57

  […] reacții despre aceste evenimente în mass-media locală și în blogosferă (Blogosfera Vrancea + Chinezu), articolecare au avut un impact foarte mare în desfășurarea concursului. De ce? Pentru că […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *