Se respectă valorile europene în sistemul educațional românesc?

Aceasta este întrebarea la care vă invit să răspundeți. Și tema asupra căreia vă invit să vă dați cu părerea. Și fac asta pentru că Mădălin m-a rugat să îi dau o mână de ajutor ca să promoveze echipa MVM din care face parte și cu care participă la concursul național de proiecte „Europa mai aproape de CNE”.

Așa că aștept părerile voastre în comentarii și să votați în sondajul de mai jos, în care dați o notă de la 1 la 10 modului în care România respectă valorile europene în sistemul educațional.

Vă mulțumesc.

[polldaddy poll=6205235]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Se respectă valorile europene în sistemul educațional românesc?”

  1. Nu, clar! Am dat 2, fiindca atunci cand fiecare ministru face ce il duce capul, examenele / metodologiile si totul se schimba de la an la an, pe termen lung o sa duca la o tara de inculti…

  2. Se respecta bineinteles, dar asta nu e neaparat un lucru bun pt invatamantul romanesc. S-au integrat in invatamantul normal copii cu deficiente ca sa nu facem discriminare, s-a renuntat la uniforme ca sa oferim libertate de exprimare, se mizeaza nu pe performanta academica ci pe socializare.
    Eu nu consider ca valorile europene sunt deasupra valorilor romanesti din perioada ante-decembrista, cand se facea carte, disciplina era disciplina iar profesorul era respectat pt stiinta nu pt masina pe care o conduce.

  3. Hmm , e obligata sa le respecte prin prisma faptului ca facem parte din UE.. Reuseste?! Prea putin! Parerea mea e ca bajbaie inca si se loveste de mult prea multe aspecte negative decat pozitive. Dar , apreciez si laud initiativele unor profesori de generatie mai noua care se chinuie sa faca lucruri deosebite impreuan cu elevii lor. Stiu ca exista insa nu se lauda cu asta ci prefera sa taca si sa faca.

  4. Multam’ , Chinezule, pentru sprijin :)
    Am notat cu 5 pentru ca mi-e mila de bietii elevi din ziua de azi. Un sistem de invatamant performant este cel care dispune de proiecte pe termen lung (perioada alocata de un tanar invatamantului traditional este de minim 16 ani), iar la noi il schimba de la an la an.

  5. Pingback: Mai mult decât o plimbare până la Bruxelles și înapoi :) - Blogosfera Vrancea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)