21.07.2017

Ia să vă dau niște linkuri cu care să vă începeți săptămâna

Pot să zic că sunt mare fan de Groparu? Căci îmi pare că este pe foita mea (regionalism, întrebați-mă dacă vreți să vă explic ce înseamnă :D) cu acea determinare de a ieși mereu și mereu din zona sa de confort (care e faină rău, recunosc, dar nu pe termen lung!) și de a încerca să facă lucruri noi și provocatoare. Așa, măh Radule, așa, țucu-ți felul! :D

Dragă client, te rog să citești ce zice Bogdana. Nu zic io că ea vorbește despre tine, desigur. Dar nu strică să dai un ochi, pe parol de onoare nereperată.

Dacă nu mai vreți ca postările voastre să fie preluate (fără acordul vostru, desigur, căci altfel care ar mai fi funul, desigur) de tot felul de agregatoare, agregatoruțe și agregaturele, Kriogen vă dă o soluție. Cel puțin așa cred, că io nu am înțeles mare lucru din ce zice el acolo, dar merg pe încredere :D

Doar pentru a-l asculta pe Chester Williams și tot ar merita să ajungeți la 11even.ro.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Linkuri

Linkuri mai politice, așa, de sezon

8 comentarii

 1. luni, 7 mai 2012, 08:09

  Cristi, explic aici ce am facut eu acolo defapt.
  Poza 1: Am descoperit idiotul care fura.
  Poza 2: Am cautat ip-ul idiotului (ma rog, eu am folosit un server de linux ca imi era mai la indemana, dar sunt si alte solutii, google dns ip si gasesc oamenii site-uri sa rezolve host-ul in ip)
  Poza 3: Am adaugat regula in htaccess de deny (block) pentru ip-ul site-ului sau.

  Asa…robotzelul omului (sau scriptul) poate suge acum…ca nu mai are access la feed-ul meu.

  Răspunde
 2. luni, 7 mai 2012, 08:09

  Ce înseamnă PE FOIŢA MEA? ;;)

  Răspunde
  • luni, 7 mai 2012, 08:14

   @Kriogen
   Cum ziceam, merg pe incredere la faza asta :))

   @Anne-Marie
   E cu t, nu cu ț, adica foita. Si inseamna ceva ce e greu de explicat :)) Si s-ar traduce, asa lejer, cu fel de a fi. Dar inseamna mult mai mult de atat :)

   Răspunde
 3. luni, 7 mai 2012, 08:58

  Bun asa, @Kriogen! Am aplicat si eu „formulele castigatoare”. Desi m-ar fi interesat mai degraba banarea unui ip de pe care acceseaza un site. Practic, cred ca nu exista aici formula castigatoare pentru ca ar trebui probabil sa banez o clasa intreaga de ip-uri si tot nu rezolv nimic daca acceseaza site-ul din alta parte… Mare problema mare furtul asta de continut si idei…

  Răspunde
 4. luni, 7 mai 2012, 09:15

  Multumim pentru link! Republica Libera Romani saluta Republica Culturala Chineza!

  Răspunde
  • luni, 7 mai 2012, 09:22

   @Groparu
   Maestre, Dumnezo te-mburde in rai!

   Răspunde
 5. luni, 7 mai 2012, 09:15

  Irina exista posibilitatea daca stii ip-ul site-ului prin care acceseaza. Stiu ca exista n site-uri prin care iti poti ascunde ip-ul real, dar daca omul fura continut printr-un script, iti acceseaza site-ul cu ip-ul de pe care ruleaza scriptul deci il poti identifica usor.

  Răspunde
 6. luni, 7 mai 2012, 14:50

  Am scris un singur comentariu pe blogul lui Groparu si am fost catalogata drept „spammer traditional” al blogului sau. E un pic cam suparacios. In rest, toate bune si frumoase pe acolo.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *