Astăzi scriu despre partea bună din @aiurea

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Astăzi m-am enervat. Și am zis ”băi, frate, tu de când nu ai mai citit bloguri, așa, fără nici un scop în viața, doar de dragul de a le citi?”. Drept pentru care am zis stop joc (nu că nu aș avea treabă cât China, firește) și am zis că juma de oră asta trebe să fac: să citesc bloguri. Dar nu alea profesionale și care mi-am impus eu să le urmăresc pentru că așa cere jobul ăsta al meu auto-impus. Le-am luat la întâmplare. Și am citit. Evident că jumătatea de oră a sărit lejer de o oră. Că așa-i în blogging :D

Printre lucrurile faine pe care le-am citit a fost și această postare. În care Chocollat ne invită la un fel de leapșă. În care să ne alegem o persoană, despre care nu ne place în mod special (bine, asta e interpretarea mea cam forțată :D), și să zicem despre părțile sale bune. Cum așa ceva este pe coraconul meu, căci io aleg mereu jumătatea plină a paharului, chiar dacă urmăresc atent și jumătatea goală, am zis să preiau lepșa cu pricina.

Precizez că nu mă voi opri aici. Și că voi scrie despre mai multe persoane. Adică nu despre ele-ele, ci despre partea aia bună pe care o văd eu la ele. Este, dacă vreți, un exercițiu foarte bun prin care putem încerca să ieșim din anumite tipare și din anumite clișee pe care le folosim când relaționăm cu unii sau cu alții. Io zic ca merită încercat :)

Astăzi am ales să văd părțile bune ale lui @aiurea. Care printre atâtea componente care dau cu virgulă, are câteva care sunt de mare angajament. Și cel mai mult îmi place la el că, indiferent cât de rău de gură 2.0 este, indiferent cât de tare te poate enerva cu unele comentarii și caterinci mai mult sau mai puțin reușite, el nu înjură. Te atacă, ți-o dă peste freză, te face într-un mare fel de telecomandă, dar nu înjură. Iar asta, in my book, îi dă notă maximă. De trecere, nu de premiant :))

No bun, cam asta am avut eu de spus. Țin să vă atrag atenția că exercițiul era să găsim ceva care ne place la persoana despre care scriem. Și că asta nu înseamnă că suntem fani forever al respectivei. Căci ar fi o mare eroare comunicațională să credeți așa ceva :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Astăzi scriu despre partea bună din @aiurea”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)